Türkiye Sampiyonasinda Osmaneli'ni Temsil Edecekler

1308 Osmaneli Belediye Spor U-17 futbol takimi Türkiye Sampiyonasinda büyük basari elde ederek ilçeyi temsil etmeye hak kazandi.

1308 Osmaneli Belediye Spor, alt yapi çalismalariyla örnek bir kulüp olarak faaliyet gösteren ve 18 farkli bransta basarili bir sekilde yer alan spor kulübün U-17 futbol takimi, Bilecik Sampiyonu oldu. Bu basariyla birlikte takim, Türkiye Sampiyonasinda ilçeyi temsil etmeye hak kazandi.

1308 Osmaneli Belediye Sporun U-17 futbol takimi, büyük bir azim ve çalisma disipliniyle Bilecik Sampiyonasi’nda rakiplerini geride birakarak zafere ulasti. Takimin oyunculari, aileleri, hocalari ve yöneticileri bu önemli basariya imza atan genç sporculari kutladilar. Bu basari, 1308 Osmaneli Belediye Sporun sporcu yetistirme konusundaki basarisini bir kez daha ortaya koydu.

Takim ögrencilerini tek tek tebrik eden Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, “Kulübümüz, genç sporculara egitim ve imkânlar saglayarak onlari gelecege hazirlamakta ve sporun degerlerini benimsetmektedir. 1308 Osmaneli Belediye Sporun U-17 futbol takimi, Türkiye sampiyonasinda ilçemizi gururla temsil edecek. Bu önemli turnuvada basarili bir performans sergilemeleri için tüm destekçilerimiz takimimiza güven ve desteklerini sunmaktadir. Takimimiz ilçemizi ve spor camiamizi gururlandirmistir. Kulübümüzün basarili alt yapi çalismalari ve genç yeteneklere verdigi önem, gelecekteki sporcu potansiyelinin de artmasina katki saglamaktadir. Ilçemiz adina bu basariyi elde eden takimimiza bir kez daha tebriklerimizi iletiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA