A Milli Futbol Takimi, Letonya Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

A Milli Futbol Takimi, 2024 Avrupa Sampiyonasi Grup Elemeleri’nde karsilasacagi Letonya maçi hazirliklarini TFF Hasan Dogan Millî Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde yaptigi antrenmanla sürdürdü.

Sabah antrenmaninda iki grup halinde fitness salonuna gelen milliler, burada kuvvet ve mobilizasyon çalismalari yapti. Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetiminde, aksam gerçeklestirilen saha çalismasinda ise isinmanin ardindan sirasiyla, dar alan oyunlari, top kapma ve taktik çalismalari gerçeklestirildi.

Son bölümde çift kale maç yapildi.

Izinli olan Hakan Çalhanoglu antrenmanda yer almazken, sag arka adalesinde sakatligi bulunan Çaglar Söyüncü, kendisi için hazirlanan bireysel tedavi ve idman programi dâhilinde çalismasini gerçeklestirdi.

Dün aksam oynanan Türkiye Kupasi finalinde Fenerbahçe’nin ilk 11’inde yer alan Irfan Can Kahveci, Arda Güler ve Ferdi Kadioglu ise rejenerasyon çalismasi yapti. A Milli Takimin bu aksamki çalismasini Milli Takimlar Sorumlusu Hamit Altintop da izledi. Antrenmanin basinda futbolcular, Dünya Kupasi’na gitme hakki kazanan e-Milli Takim oyuncularini alkislarla kutladi ve kendileriyle toplu fotograf çektirdi.

Ay-Yildizlilar, Letonya ile oynayacagi müsabakanin hazirliklarina yarin saat 11.30 ve 18.00’de yapacagi çift antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA