Ümit Davala Ve Nihat Kahveci Yeniden Sahaya Çikti

UEFA Sampiyonlar Ligi finali öncesinde Türk futbolunun iki efsanesi Ümit Davala ve Nihat Kahveci, UEFA’nin Resmi Fan Token Partneri Socios.com’un Yeni Kapidaki Fanzone etkinlik alaninda taraftarlarla maç yapti.

Dünyanin en büyük taraftar etkilesim ve ödüllendirme platformu Socios.com, hem UEFA’nin Resmi Fan Token Partneri hem de finali oynayacak Manchester City ve Inter’in Resmi Fan Token partneri olarak Istanbul’daki dev final öncesinde taraftarlara unutulmaz deneyimler sunmaya devam ediyor. 7 Haziran’da baslayan ve yarina kadar devam edecek UEFA etkinlik alanindaki Socios.com Fanzone’una taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Final bileti olmak üzere birbirinden degerli ve özel ödüllerin kazanildigi bu özel organizasyonda, taraftarlar Türk futbolunun iki efsanesi Ümit Davala ve Nihat Kahveci’nin yillar sonra karsi karsiya geldigi maça büyük ilgi gösterdi. Fan Token sahibi taraftarlardan olusan takimlarin kaptanliklarini yapan iki efsane yillar sonra tekrar sahada kozlarini paylasti. Tribünlerde yerli ve yabanci birçok futbolseverlerin yer aldigi bu özel müsabakadan Kahveci’nin takimi 4-1 galip ayrildi. Her iki oyuncu da maç öncesi ve maç sonrasi tribünlerdeki ve fanzone alanindaki hayranlari ile bol bol fotograf çektirip, taraftarlara imzali formalarini armagan etti.

Nihat Kahveci: "Taraftarlarla maç yapmak bizim için de keyifli bir deneyim oldu"

Uzun bir aranin ardindan yeniden Ümit Davala’ya karsi sahada mücadele eden Nihat Kahveci, Socios.com ve UEFA’ya bu özel organizasyon için tesekkür ederek, "Böylesine güzel bir organizasyonda taraftarla maç yapmak inanilmaz keyifli bir deneyimdi. Yeniden Sampiyonlar Ligi müzigi esliginde sevgili dostum Ümit Davala ile sahaya çiktik. Iyi de mücadele ettik. Ülkemizin böylesine büyük bir futbol organizasyonuna ev sahipligi yapmasi gurur verici bir sey. Diger yandan bugün tribünlerden birçok farkli ülkeden gelen futbolsever vardi. Besiktas formasi, Villareal formasi, milli takim formasi imzalatanlar oldu. Hem kendi adima hem de dostum Ümit Davala adina güzel ve unutulmaz bir deneyim oldu diyebilirim" diye konustu.

Kaynak: İHA