UEFA Sampiyonlar Ligi Finali'ne Saatler Kala Taksim'de Coskulu Görüntüler

Manchester City ile Inter arasinda oynanacak UEFA Sampiyonlar Ligi Finali’ne saatler kala her iki takimin taraftarlari Taksim’e akin etti. Taraftarlar mesaleler yakip tezahüratlar esliginde eglendi.

Avrupa’nin en büyük futbol organizasyonu UEFA Sampiyonlar Ligi’nin finali bugün saat 22.00’de Istanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Italya temsilcisi Inter ile Ingiltere ekibi Manchester City arasindaki mücadele öncesi her iki takimdan 50 bin taraftarlar dev maçi izlemek için Istanbul’a geldi. Taraftarlarin yogunluk olusturdugu yerlerden biri Taksim Meydani ve Istiklal Caddesi oldu. Meydanin ortasina kurulan UEFA Sampiyonlar Ligi Kupasi’nin dev maketi büyük ilgi görürken, birçok kisi kupa maketiyle fotograf çektirdi. Taraftarlar mesaleler yakip, tezahürat ederek eglendi.

"Hakan Çalhanoglu çok iyi bir oyuncu"

Maçi izlemeye gelen bir Inter taraftari, "Sonuna kadar Italya, sonuna kadar Inter. Benim favori oyuncum tek bir oyuncu degil, tüm takim. Hakan Çalhanoglu’nu taniyorum. O çok iyi bir oyuncu" dedi.



"Bence bu maç 3-1 biter"

Bir Manchester City taraftari ise, "Bence bu maç 3-1 biter. Benim takimdaki favori oyuncum Bernardo Silva. Ilkay Gündogan’i da taniyorum. O bir Türk, onu çok seviyorum. Istanbul’a ilk kez geldim ve çok begendim" diye konustu.



"Manchester City taraftarlarina kirmizi kart gösteriyorum"

Elindeki kirmizi karti Manchester City taraftarlarina gösteren bir vatandas, "Ben onlarin tarafindayim. Italyaniz, Hakan Çalhanoglu’nu destekliyoruz. Gördügüm tüm Manchester City taraftarlarina kirmizi kart gösteriyorum. Üzerimde Galatasaray formasi var. Görenler, siz sampiyonsunuz biz de sampiyonuz diyorlar, fotograf çektiriyorlar. Galatasaray bir dünya markasidir" seklinde konustu.



"Kazanmayi umut ediyoruz. 3-1 kazanacagiz"

Bir baska Manchester City taraftari da, "Bana neden kirmizi kart gösterdigini bilmiyorum. Manchesterliyim. Kazanmak zorundayiz, kazanmayi umut ediyoruz. 3-1 kazanacagiz. Istanbul’a ilk kez geliyorum ve Istanbul çok güzel” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA