Mert Hakan Yandas Açiklamasi 'Kupayi Kazanip Kendimizi Affettirmek Istiyoruz'

Izmir’de oynanacak Ziraat Türkiye Kupasi Finali öncesi düzenlenen basin toplantisinda konusan sari-lacivertli oyuncu Mert Hakan Yandas, “Kupayi kazanip kendimizi affettirmek istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe ile Basaksehir, Ziraat Türkiye Kupasi Finali’nde yarin saat 20.45’te Göztepe Gürsel Aksel Stadi’nda karsi karsiya gelecek. Mücadele öncesi düzenlenen basin toplantisinda Fenerbahçeli oyuncu Mert Hakan Yandas ile Basaksehirli oyuncu Ömer Ali Sahiner, gazetecilere açiklamalarda bulundu.

Mert Hakan Yandas: "Kupayi kazanip kendimizi affettirmek istiyoruz"

Fenerbahçeli oyuncu Mert Hakan Yandas, sezona iki kupa hedefi ile basladiklarini ancak ligi hüsranla tamamladiklarini belirterek, "Bunu yasamak istemezdik. Son ana kadara mücadelemizi verdik. Bu bizde inanilmaz üzüntü olusturd. Kupanin önemi sezon basindan beri ayni. Kazanmak için çikacagiz. Insallah kazanip bir nebze de olsa taraftarimiza kendimizi affettirmek istiyoruz. Ayrica Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yilina yakisan bir final olur. Iyi hazirlandik. Insallah kazanan taraf biz oluruz ve taraftarimizi bir nebze mutlu ederiz" dedi.



Ömer Ali Sahiner: "Hoca da bize o kazanma hirsiniz asiliyor"

Basaksehir’in tecrübeli futbolcusu Ömer Ali Sahiner ise, "Fenerbahçe’ye ligde iki maçta maglup olduk ama oyun olarak Fenerbahçe’nin gerisinde oldugumuzu düsünmüyorum. Son dönemece güçlü girdik. Bugüne de güçlü ve moralli girdik. Hoca da bize o kazanma hirsiniz asiliyor. Ona karsilik vermeye çalisiyoruz. Buralari geçmisinde çok iyi oynamis biri olarak bize hem saha içi, hem saha disi ciddi destegi var. Umarim onun yüzünü kara çikarmayiz. Bizler için zor geçen bir sezonun ardindan finale tasidik. Fiziksel ve mental olarak sezon bizim için yorucu ve yipratici oldu. Umarim yarin güzel bir finalle birlikte kupaya uzanan biz oluruz. Ortada bir kazanilacak maç varsa, Emre Belözoglu her zaman bunu isteyen taraf olur" diye konustu.

Kaynak: İHA