Halter Türkiye Sampiyonasi Denizli'de Devam Ediyor

Denizli’nin ev sahipliginde baslayan Okul Sporlari Halter Yildizlar Türkiye Sampiyonasi, 45 ilden 493 sporcuyla Hasan Güngör Spor Salonu’nda devam ediyor.

2022-2023 Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan Okul Sporlari Halter Yildizlar Türkiye Sampiyonasi Final Müsabakalari, 8 ile 11 Haziran tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliginde yapiliyor. Hasan Güngör Spor Salonu’nda podyuma çikan sporcular sikletlerinde en iyi olmak için mücadele veriyor. Türkiye Halter Yildizlar Sampiyonasi Final Müsabakalari için 45 farkli ilden toplam 493 sporcu Denizli’de bulustu. Illerinde ve gruplarinda basarili olan sporcularin yaristigi Türkiye Sampiyonasi’nda önceki gün yapilan seremonide sporcular geldikleri illeri temsilen seremonide bulundu. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin ardindan konusan Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman yarismalar için Denizli’ye gelen konuklari selamladi.

Ömer Ilman: “Halterde Türkiye’nin yildizlarini agirliyoruz”

Güzel bir ortamda Türkiye Halter Sampiyonasi’na ev sahipligi yapmanin mutlulugunu yasadiklarini kaydeden Gençlik Spor Il Müdürü Ömer Ilman, “Halter bransinin geçmisten beri efsane sporcularimizin basarilariyla anilan güzide bir branstir. Her biri Türkiye Sampiyonasi’na katilma basarisi gösteren sporculara, sporun yaninda akademik basarilarin da önemi büyüktür. Dört gün boyunca sürecek Sampiyonada basarilar dileriz” dedi.

Tamamlanan yarismalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Spor Il Müdürü Ömer Ilman, Halter Federasyonu Asbaskani Yasin Aslan ve Federasyon Genel Sekreteri Isa Ayanli takdim etti.

Kaynak: İHA