Galatasaray'da Tüzük Degisikligi Maddeleri Kabul Edildi

Galatasaray Olaganüstü Genel Kurul Toplantisi’nda bazi maddeler için tüzük tadili tasarisi görüsüldü ve kabul edildi. Galatasaray Baskani Dursun Özbek, üyelere tesekkür ederken, "Size ne söz verdiysek, ne vaat ettiysek, hepsini harfi harfine yerine getirecegiz" dedi.

Galatasaray Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantisi, Lütfi Kirdar Kongre Merkezi’nde yapildi. Toplantida Tüzük’ün 1, 23, 24, 25, 26, 27, 31, 59, 60, 87, 95, 96, 100, 113, 118, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ve G1 maddelerinin degistirilmesi ile 26A maddesinin Tüzük’e eklenmesine iliskin tüzük tadili tasarisi görüsüldü.

Buna göre Galatasaray’da seçim süresinin 2 yila indirilmesi ve yönetim ibralarina iliskin maddelerdeki degisikliklerle birlikte diger maddeler kabul edildi.

Oylamanin ardindan kürsüye çikan Galatasaray Baskani Dursun Özbek, "Bugün sizlerin önlerine tüzük degisikligi için bazi öneriler getirdik. Hepinize çok tesekkür ediyorum. Galatasaray’da yapmak istedigimiz hava, yapmak istedigimiz sevgi ikliminin vücut buldugu için sevinçliyim. Ben ve arkadaslarim bunun için çalisiyoruz, çalismaya da devam edecegiz. Duygusal bir durumdayim. Sundan emin olun. Size ne söz verdiysek, ne vaat ettiysek, hepsini harfi harfine yerine getirecegiz. Ben ve arkadaslarim buna ant içtik. Size mahcup olmamak için elimizden gelen her seyin en iyisini yapmak için gayret ediyoruz. Faaliyetlerimizin meyvelerini insallah bu sene toplayacagiz. Bugüne kadar bize verdiginiz destegi ne olur sürdürün. Biz sizden kuvvet ve cesaret aliyoruz. Sahsim ve yönetim kurulu ekibim adina tesekkür ediyorum. Yasasin Galatasaray" seklinde konustu.

Kaynak: İHA