Efsaneler Arasinda Zonguldak'i Temsil Edecek

Zonguldakli sporcu Firathan Subasi, Istanbul’da yapilacak efsaneler arasinda ter dökecek.

Kick Boks sporunda kendini ispat eden, genç yasina ragmen çok sayida sampiyonlugu bulunan Zonguldakli sporcu Firathan Subasi yeni bir meydan okumaya hazir.

Istanbul’da 25 Haziran tarihinde gerçeklestirilecek olan dünyanin dört bir yanindan sporcularin katilacagi Efsaneler Arenasi Kick Boks Gecesi’nde Türkiye ve Zonguldak’i temsil edecek olan Firathan Subasi çalismalarina siki tempo ile devam ediyor.

Organizatörlügünü Mehmet Mestoglu sunuculugunu Tarik Sayan ve yorumculugunu Nusret Öncü’nün yapacagi Efsaneler Arenasi Kick Boks Gecesi’nde kariyerine bir sampiyonluk daha eklemeyi hedefleyen Firathan Subasi Iranli tecrübeli Kick Boxer Mohammad Beheshti ile karsilasacak.

Firathan Subasi çok iyi hazirlandigini belirterek sunlari söyledi: “Efsaneler Arenasi’nda ringe çikacagim için gururluyum. Galibiyeti alip ülkemi ve Zonguldak halkini gururlandirmak istiyorum. Bu tarz organizasyonlarin gençlere sporu sevdirmek için örnek olacagini düsünüyorum. Hedefim K-1 Dünya sampiyonlugu. 25 Haziran aksami herkesin duasini ve ekran basindan desteklerini bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA