Denizli'de 23 Ayri Bransta 25 Bin Kursiyere Spor Imkani

“Denizli’de spor yapmayan kimse kalmayacak” slogani ile Denizli’de saglikli yasam için hayata geçirdigi ücretsiz spor kurslari ile büyük takdir toplayan Denizli Büyüksehir Belediyesi, yilin ilk 5 ayinda 25 bin 89 kursiyerin spor yapmasina imkan sagladi.



Denizli’de 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi için 23 ayri bransta ücretsiz spor kursu veren Denizli Büyüksehir Belediyesi kenti sporla bulusturmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesinin yogun ilgi gören spor kurslarina 2023yilinin ilk 5 ayinda 25 bin 089 kursiyer katildi.

Denizli Büyüksehir Belediyesinin spor tesislerinde 23 farkli bransta ücretsiz spor kursu verilirken isteyen herkese atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, cimnastik, güres, judo, karate, kayak, masa tenisi, nefes egzersizleri, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids egitimleri sunuluyor. “Denizli’de spor yapmayan kimse kalmayacak” slogani ile Denizli’de saglikli yasam için hayata geçirdigi ücretsiz spor kurslari ile büyük takdir toplayan Denizli Büyüksehir Belediyesi, yilin ilk 5 ayinda 25 bin 89 kursiyerin spor yapmasina imkan sagladi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi ücretsiz kurslarda özellikle çocuk, kadin ve gençler hem spor yapip hem de eglenceli vakit geçiriyor.

“Denizli’mizi sporla, sanatla bulusturmak için gayret ediyoruz”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, “Denizli’de spor yapmayan kimse kalmayacak” anlayisi ile çalismalara ara vermeden devam ettiklerini kaydetti.

Sadece çocuklarin degil gençler ve yetiskinlerin de yararlanabildigi 22 ayri bransta ücretsiz spor kursu hizmeti verdiklerini söyleyen Baskan Zolan, "Spor mutluluk, saglik ve huzur demek. Istiyoruz ki sehrimizde yasayan herkes en az bir dalda spor yapsin. Hemsehrilerimizin hem bireysel saglik, hem de toplumsal saglik açisindan sportif faaliyetlerde bulunmalarini tavsiye ediyorum. 2023 yilinin ilk 5 ayinda 23 ayri bransta 25 binin üzerinde vatandasimizi sporla bulusturduk. Hiç kimsenin spor yapmaya mazereti olmasin, herkes istedigi her alanda spor yapsin diye çalisiyoruz. Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarimiza mutlulugu, sagligi ve huzuru için çalismalarimiza devam ediyoruz. Denizli’mizi sporla, sanatla bulusturmak için gayret ediyoruz. Kurslarimiza katilan herkese çok tesekkür ederim" dedi.



Büyüksehir ile gelecegin sporculari da yetisiyor

Spor kurslari ile gelecegin sporcularinin da yetistigini gördüklerini belirten Baskan Zolan, konusmasina söyle devam etti; " Spor hayatin kendisidir. Yenilmek de vardir, galibiyet de vardir. Spor disiplin, ekip ruhu, saglik ve mutluluk demektir. Biz de Büyüksehir Belediyesi olarak insanimizin daha saglikli ve mutlu olmasi için imkanlarimizi sonuna kadar sunmaya devam edecegiz. Spor kurslarimizdan yetisen basarili sporcularimizi görmek de bizleri oldukça mutlu ediyor. Tüm kursiyerlerimize basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA