Bilecikli Sporcular Kuzey Makedonya'da Türkiye'yi Temsil Edecek

Türkiye Judo Federasyonunca Osmaniye’de düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Sampiyonasinda ilk 7 dereceye giren Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Çilem Nur Sögüt ile Haticenur Göktas, Kuzey Makedonya’da yapilacak Ümitler Balkan Sampiyonasinda Türkiye’yi temsil edecek.

Tosyali Kapali Spor Salonu’nda baslayan ve 67 ilden kadin ve erkek 917 sporcunun katildigi müsabakalarda sporcular, dereceye girerek milli takima seçilmek için ter döktü. Düzenlenen final müsabakalariyla sona eren sampiyona da ilk 7 dereceye giren Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Çilem Nur Sögüt ile Haticenur Göktas 09-11 Haziran 2023 tarihleri arasinda Kuzey Makedonya’da yapilacak Ümitler Balkan Sampiyonasinda Türkiye’yi temsil edecekler.

Basarili sporcularin çok emek sarf ettigini ifade eden Bilecik Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir basarilarin hakli gururunu yasadiklarini ifade etti.

Il Müdürü Özdemir sporcularimizin elde ettikleri derecelerle büyük bir gurur ve mutluluk yasadiklarini belirterek, “Sizlerle ne kadar gurur duysak azdir. Eminim ki sporcularimiz ülkemizi Kuzey Makedonya’da yapilacak Ümitler Balkan Sampiyonasinda da basariyla temsil edecek. Sizler bizim iftihar kaynagimizsiniz. Hepinizi bir kez daha gönülden kutluyor ve basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA