Baskan Zorluoglu, Sampiyon Sporculari Agirladi

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, Büyüksehir Belediyespor’un çesitli branslardaki sampiyon sporcularini agirladi.

Büyükler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi, Gençler Okullararasi Türkiye Yari Finalleri, Gençler Okullararasi Türkiye Sampiyonasi, Bulgaristan Avrupa Kulüpler Sampiyonasi, Okullararasi Küçükler Yari Finalleri, Üniversiteler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi ve Yildizlar Okullararasi Yari Finallerinde 1.’lik, 2.’lik ve 3.lük elde eden 12 basarili sporcu ve antrenörleri, Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu’nu makaminda ziyaret etti. Belediyespor bünyesindeki spor branslarini çesitlendiren Baskan Zorluoglu, elde ettikleri basarilar nedeniyle sporcularini tebrik etti.

Sporcularin elde ettikleri sampiyonluklar kadar egitim hayatlariyla da yakindan ilgilenen Baskan Zorluoglu, Liselere Geçis Sinavi’na (LGS) giren ve Yüksekögretim Geçis Sinavi’na (YGS) girecek ögrencilerle özel olarak sohbet etti. LGS’ye giren sporcularin yaptiklari net sayisina kadar soran Baskan Zorluoglu, aldigi cevaplardan memnun kaldi. YGS’ye girecek kiz sporculara da “Kizlarimizin okuyup mesleklerini ellerine almalarini çok önemsiyorum. Insallah sizler de hem is hem de spor hayatinizda çok basarili olacaksiniz” dedi.

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, Büyüksehir Belediyespor sporcularinin çesitli branslarda sampiyonluklar elde etmesinden büyük mutluluk duydugunu belirterek, “Trabzon’da sporun gelismesi için özel gayret gösteriyoruz. 4 yildir Büyüksehir Belediyespor bünyesinde varolan spor dallarini destekledik. Hentbol takimimiz Süper Lig’e çikti. Bireysel sporcularimiza da çok önem veriyoruz. Trabzon’da yetisen, basarili olan ya da olmasi yüksek potansiyele sahip sporcularimizin kendi bünyemizde kalmasini saglamak için yogun gayret gösteriyoruz. Yine Türkiye’de 2.’sini Trabzon’da açtigimiz Sporcu Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi basta olmak üzere spor projelerimizi birbiri ardina hayata geçiriyoruz. Çesitli branslarda ülkemizde ve dünya genelinde elde ettikleri basarilarla gögsümüzü kabartan sporcularimizi yürekten tebrik ediyorum. Kendi degerlerimize sahip çikmaya ve onlara kol kanat germeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Ziyaret, Baskan Zorluoglu ve sporcularin hatira fotograsi çektirmesinin ardindan sona erdi.

Kaynak: İHA