ÜNILIG Oryantiring Türkiye Sampiyonasi Sona Erdi

Sivas’ta düzenlenen ÜNILIG Oryantring Türkiye Sampiyonasi sona erdi. Heyecan dolu sampiyona sonunda dereceye giren takimlara madalya ve kupa takdim edildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Merkezi Amfide gerçeklestirilen ödül törenine Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Türkiye Oryantiring Federasyonu Baskani Prof. Dr. Tekin Çolakoglu, Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç, antrenörler ve sporcular katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin ardindan konusan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hilmi Ataseven, "Bu müsabakanin, hem Üniversitemiz hem de sehrimiz için saygin bir yeri oldu. Ilerleyen yillarda da bu müsabakalarin devam etmesini istiyoruz" dedi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Baskani Prof. Dr. Tekin Çolakoglu ise, dereceye giren ekipleri kutlayarak, "Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin ev sahipliginde yapilan bu organizasyon sorunsuz tamamlandi. Basta Rektör olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" dedi.



Tunç: "Güzel bir sampiyona oldu"

Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç da, güzel bir sampiyonaya ev sahipligi yaptiklarini belirterek, "Sampiyonanin kazasiz belasiz sekilde sona ermesinden dolayi mutluyuz. Sporcularimiz, burada birbiriyle etkilesimde bulunup, sehrimizin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ederek bilgi sahibi oldular. Insallah kendilerini en güzel sekilde memleketlerine ugurlariz" seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan ödül töreni yapildi. Kadinlar takim siralamasinda Istanbul Teknik Üniversitesi sampiyon oldu. Hacettepe Üniversitesi ikinci, Uludag Üniversitesi de üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde Istanbul Teknik Üniversitesi yine sampiyonluga uzandi. Ortadogu Teknik Üniversitesi ikinci ve Anadolu Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Kupa ve madalyalarin verilmesinin ardindan tören, toplu fotograf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: İHA