Marek Hamsik Açiklamasi 'Futbol Kariyerimi Sonlandiriyorum'

Trabzonspor’un 35 yasindaki Slovak yildizi Marek Hamsik, sezon sonunda futbol kariyerini sonlandiracagini açikladi.

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nde, antrenman öncesi basin toplantisi düzenleyen Trabzonspor’un basarili oyuncusu Marek Hamsik, futbol kariyerini bordo-mavili formayla sonlandirma karari aldigini duyurdu. Hamsik, "Sezon sonunda kariyerimi sonlandiracagimin haberini paylasmak için buradayiz. Böyle bir karar alabilmek benim adima kolay degil. Ailemle oturup konustuk ve artik babanin eve dönmesi gerektigini söylediler. Benim için harika bir yolculuk oldu. Trabzonspor benim oynadigim son kulübüm olacak. Cumartesi günü iç sahada oynayacagimiz maç, benim adima iç sahada oynayacagimiz son maç olacak" dedi.

Hamsik, hayallerini yasadigini da belirterek, "Dogar dogmaz ilk aklimdan geçen futboldu. Bu benim kaderimdi. 4 yasinda basladim kariyerime, büyük hayallerim vardi. Hedeflerime tirmanarak buna erisebildigimi düsünüyorum. Bütün oynadigim futbol kulüpleri bana formalarini verdikleri ve bana bu sansi verdikleri için birer birer tesekkür etmek istiyorum. Aileme ve bana yakin olan arkadaslarima, bana inandiklari için tesekkür etmek istiyorum. Taraftarlarimiza tesekkür ediyorum, bana inandiklari ve destek olduklari için. Artik son ana geliyorum. Bu son anlari, son maçlarin tadini çikartacagim. Su an aglamiyorum belki ama hem çok mutlu hem de çok gururluyum" ifadelerini kullandi.

35 yasindaki futbolcu, açiklamalarinin ardindan soru almayarak toplantiyi tamamladi. Basin mensuplariyla hatira fotografi çektiren yildiz oyuncu, daha sonra antrenmana çikti.

Kaynak: İHA