Kahramanmarasli Milli Pedallar Büyüksehirin Parkurunda Piste Çikti

Büyüksehir Belediyesi tarafindan 30 milyon TL’lik yatirimla hayata geçirilen Kuzey Park’ta yer alan ve özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdigi engelli bisiklet parkurunda Dag Bisikleti Milli Takimi’nin ulusal ve uluslararasi arenada pek çok basarisi bulunan Kahramanmarasli sporculari antrenman yapti.

Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi, sehre nefes aldiracak yesil alanlar ve her yastan vatandasin gelerek kaliteli zaman geçirebilecegi sosyal tesisler kazandirmaya devam ediyor. 30 milyon TL’lik yatirimla Onikisubat ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde hayata geçirilen Kuzey Park, farkli yas grubundan vatandaslarin ugrak noktasi oldu. Toplamda 25 bin metrekarelik alan üzerine konumlandirilan; yürüyüs yolu, kayak parkuru, oturma gruplari ve çocuk oyun alanlari gibi sosyal donatilari içerisinde barindiran Kuzey Park, özellikle gençlerin büyük begenisini kazandi.

Tesiste büyük ilgi gören alanlardan bir tanesi de engelli bisiklet parkuru oldu. Gençlerin yogun ilgi gösterdigi parkurda, Dag Bisikleti Milli Takimi’nin ulusal ve uluslararasi arenada pek çok basarisi bulunan Kahramanmarasli sporculari da antrenman yapti. Milli Pedallar Dag Bisikleti Milli Takim Antrenörü Veysel Gülmez esliginde piste çikan sporcular, viraj ve frenleme teknigini gelistirmek için teknik ve taktik antrenman yapti.

Milli Takim Antrenörü Veysel Gülmez, engelli bisiklet parkurunun amatör sporcularin kendini gelistirebilmesi noktasinda çok büyük katki saglayacagini ve milli takima Kahramanmaras’tan daha fazla sporcunun yetistirilmesinde büyük rol oynayacagini belirtti.

Kaynak: İHA