GKV Türkiye Finallerinde Yarisacak

Ankara’da 6-11 Haziran tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan Genç Kizlar Voleybol Türkiye Finalleri’ne katilan 8 takimi arasinda yer alan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri Genç Kizlar Voleybol Takimi, final öncesi Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makaminda ziyaret etti.

Spor kenti Gaziantep’te basarilar her geçen gün artarken kent tarihinde ilk kez Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri Genç Kizlar Voleybol Takimi, Türkiye’nin en iyi 8 takimi arasinda yer alarak Türkiye finallerine katilmak üzere Ankara’ya gidiyor. Sampiyon takimi kabul eden Gaziantep Valisi Davut Gül basarilarindan dolayi GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki ve sporcularla teknik heyeti kutlarken Türkiye Sampiyonluk kupasini Gaziantep’te görmek istedigini ifade etti.

GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki ve beraberindeki genç kizlar voleybol takimi sporculariyla uzun uzun sohbet eden Vali Gül, sporun her alaninda her geçen gün daha çok basarilar elde edildigini ifade ederek Türkiye Finallerine katilacak olan GKV Özel Liseleri Genç Kizlar Voleybol Takimi sporculari ve teknik heyetine basarilar diledi. Spor dallarinin tamamina yakininin GKV Özel Okullarinda gerçeklestirildigini ifade eden Genel Müdür Ismet Tiryaki’de bireysel ve takim sporlarinda birçok basariya imza attiklarini ve voleybol alaninda bir lise takiminin Gaziantep tarihinde ilk kez Türkiye Finallerine katilmaya hak kazandigini sözlerine ekledi.

Voleybol antrenörü Ali Bagci tarafindan Türkiye finallerine hazirlanan GKV Özel Liseleri Genç Kizlar Voleybol Takimi, 6-11 Haziran tarihleri arasinda Ankara’da gerçeklestirilecek olan Genç Kizlar Voleybol Türkiye Finalleri’yle ilgili hazirliklarin devam ettigini de ifade eden GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki, Türkiye’nin en iyi 8 takim arasinda yer almanin kendileri için onur verici oldugunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA