Emir Can Igrek'ten Bursa'da Çifte Kutlama

Son dönemin en çok dinlenen sarkicilarindan olan Emir Can Igrek, Bursa’da sevenleriyle bulustu. Galatasaray’in sampiyon olmasindan dolayi mutlulugunu dile getiren Igrek, ayni zamanda bu gece yayinlanacak olan ikinci albümü ‘Parti Iptal’in mutlulugunu yasadi.

"Nalan" sarkisiyla büyük bir çikis yakalayan ve ardi ardina yayinladigi "Sapa", "Dargin", "Memur", "Kor", "Intiask" gibi hitlerle yükselisini sürdüren genç yildiz Emir Can Igrek, Bursa’da sahne aldi.

Konserin ilk bölümünde ‘Beyaz Skandalim’, Dargin, Müzik Kutusu, Nalan gibi en popüler sarkilarina yer veren Igrek, Bursa dinleyicisinin coskusu ile enerjisi yüksek bir konsere imza atti.

Yeni albümden spoiler sarkisi ‘Çagir’

‘Ikinci uzun çalan albümümüz’ diye hitap ettigi ‘Parti Iptal’ albümünün mutlulugunu yasayan Igrek, Bursali dinleyicileri ile heyecanini paylasti. Igrek; “Hos geldiniz. Umarim iyisinizdir. Ben biraz daha iyiyim dün sampiyonluktan sonra. Yarinda biliyorsunuz bu saatlerde bir heyecan yasayacagiz. Albümümüz çikiyor. Ikinci uzun çalan albümümüz ‘Parti Iptal’ albümümüz. Arkamda duran adamlarla yaptigim 2. Albümüm ve 2 albüm de single yapmisizdir herhalde, 80-90 sarki var yayinladigimiz. Ikinci uzun çalar albümümüz ‘Parti Iptal’ yarin bütün dijital platformlarda. ‘ diyerek heyecanini paylasti. Dinleyicilerin ‘spoiler var mi?’ dedikten sonra yeni albüm sarkilarindan ‘Çagir’ sarkisini seslendirdi.

Ardindan sözlerine devam eden Igrek disarida yogunlugun oldugunu gördügünü dile getirerek ‘Bursaspor’un maçi mi var suan? diye seyircilere sordu. Tofas Spor’un maçi oldugunu ögrenince Igrek; ‘Basketbolsa bilgim yok, futbol olsaydi anlardim.’ diyerek ‘Kor’ sarkisini sevenleri ile birlikte seslendirdi.

Yeni sarkilarimi ilk Bursa’da seslendirdim

Sik sik sevenleriyle dialog kuran Emir Can Igrek, ‘Birçok yeni çikan sarkimi ilk Bursa’da seslendirdim’ dediginde dinleyiciler Gemlik konserini hatirlatti. Igrek; ‘Çiftetelli sarkisini ilk Gemlik’te söylemistik. 1 temmuz 2021 Gemlik. Kabotaj Bayrami. Pandemiden sonraki ilk konserdi. Sahneye bir kizcagiz firlamisti. O zamanlar tecrübem yoktu, hala sarkiyi söylemeye çalisiyordum. Simdi onun taktigini ögrendim biliyorum. Sahneye biri irladi mi? Ilk önce güvenliklere dönüp ‘Durun’ demelisiniz, bunu yapmak zorundasiniz. Fotograf mi istiyor, çekiliyorsunuz. ‘ diyerek anisini paylasti. Ardindan en sevilen sarkilarindan biri olan ‘Müzik Kutusu’ sarkisini seslendirdi.

Bursali hayranindan yeni albüm hediyesi

Bursali hayranlarindan birisi Emir Can Igrek’e küçük bir kutu hediye etti. Kutuyu alan Emir Can Igrek sahnede hediyeyi açti. Içerisinden iskambil kagitlari çikmasinin ardindan hediyenin önemini fark etti.

Yeni çikacak albüm sarkilarindan biri olan ‘Kumar’ a ithafen Emir Can Igrek’e özel hazirlanmis iskambil kagitlari hediye etti. Sosyal medya hesabindan bu anlari paylasan Igrek; ‘Albümdeki kumar sarkisi için gelmis. Hediyenin güzelligine odaklanalim’ yazisiyla paylasti.

Aksamci sarkisinda Teksas tezahurati

Konserin ikinci bölümünde ‘Ecza Deposu’, ‘Zemin’, ‘Franco’, ‘Çiftetelli’ ve ‘Aksamci’ gibi 1. Bölüme nazaran daha hareketli parçalar ile coskuyu arsa çikartan sevilen sarkici, Aksamci sarkisinda Bursaspor’un taraftar grubu Teksas’a ithafen seslendirdi. Sarki içerisinde Teksas tezahürati esliginde söyleyen Igrek büyük begeni topladi.

Sahne performansi ile göz dolduran Igrek, orkestrasiyla birlikte coskuyu arttirdi. Yaklasik 2 saat sahnede kalan Igrek, performansiyla göz doldurdu.

Kaynak: İHA