BMX Dünya Kupasi Heyecani Bisiklet Vadisi'nde Yasanacak

Sakarya’nin ev sahipligi yapacagi dünyanin en heyecanli bisiklet yarislarindan biri olan BMX World Cup, 3-4 Haziran tarihlerinden Ayçiçegi Vadisi’nde gerçeklesecek. Dünyanin takip edecegi yarislarin yani sira vadide 2 Haziran’da Murat Kekilli, 3 Haziran’da Cengiz Kurtoglu konser verecek.

Bisiklet Dostu Sehir unvanli Sakarya, bisiklet sporunun dev organizasyonlarina ev sahipligi yapiyor. Avrupa’nin en kapsamli bisiklet tesisi olan Ayçiçegi Vadisi’ne sahip Sakarya’da Dünyanin en heyecanli bisiklet yarislarindan biri olan BMX Racing World Cup (Dünya Kupasi) organizasyonu gerçeklestirilecek.

3 ve 4 Haziran tarihlerinde iki ayri etap halinde gerçeklestirilecek dev organizasyona 25 ayri takimdan 250 sporcu pedal çevirecek. Dünyanin en iyilerinin sahne olacagi dev organizasyon Ayçiçegi Bisiklet Vadisi içerisinde yer alan BMX pistinde gerçeklesecek. Dünyanin dört bir yanindan canli olarak ekranlara gelecek yarislar sonrasi ise Ayçiçegi Bisiklet Vadisi’nde konser heyecani yasanacak.

2 ayri dev konser

2 Haziran Cuma günü BMX Racing World Cup yarislari öncesi basin toplantisi yapilacak. Ayrica dört farkli kategoride yarisacak olan sporcular kupa öncesi son hazirliklarini gerçeklestirilecek. Ayni gün ünlü sanatçi Murat Kekilli 19.00’da sahneye çikacak ve hayranlariyla bulusacak. BMX Dünya Kupasi yarislarinin ilk etabi 3 Haziran’da gerçeklestirilecek ve yarislarin tamamlanmasinin ardindan kurulan sahneye saat 20.30’da arabesk müzigin usta ismi Cengiz Kurtoglu çikacak. Konserler ücretsiz olacak ve tüm Sakarya, dev bir tribün alanina sahip vadide doyasiya eglenecek.

Kaynak: İHA