Alexa Gray, Eczacibasi Dynavit'te

Eczacibasi Dynavit, Kanadali milli voleybolcu Alexa Gray’i transfer ettigini açikladi.

Eczacibasi, 2023-2024 sezonu kadrosuna Kanadali smaçör Alexa Gray’i katti. Alexa Gray’in transferi ile ilgili kulüpten yapilan açiklamada, "Alexa, hücum gücümüzü üst noktalara çekerek, ihtiyacimiz olan file üstü hakimiyetini sahada sergileyecek bir oyuncu. Pozitif karakteri ve uzun yillar milli takimda ve yurt disinda edindigi tecrübesiyle takimimiza önemli katkilar saglayacagini düsünüyoruz" denildi.

Transferle ilgili görüslerini dile getiren Alexa Gray, "Türkiye’de ilk kez forma giyecegim için çok heyecanliyim. Ülke hakkinda çok güzel seyler duydum ve ligin en iyi takimlarindan biriyle sezona baslamak için sabirsizlaniyorum" dedi.

Kanada Milli Takimi oyuncusu olan Alexa Gray, 1994 dogumlu, 185 cm boyunda ve dis smaçör olarak oynuyor. Gray, kariyeri boyunca Calgary University, Brigham Young University, GS Caltex Seoul KIXX, Volley Severato, Epiu Pomi Casalmaggiore, Golden Tulip Volalto Caserta, Savino Del Bene Scandicci, Unet E-Work Busto Arsizio ve Imoco Volley Conegliano formalari giydi.

Kaynak: İHA