Adana'da 3-4 Haziran'da Masa Tenisi Söleni

Türkiye’nin en prestijli organizasyonlari arasinda yer alan 10. Uluslararasi Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasi 3-4 Haziran tarihlerinde Adana’da yapilacagi bildirildi.

Uluslararasi Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) Baskani Petra Sörling’in hem onur konugu hem oyuncu olarak yer alacagi “Geleneksel Uluslararasi 10. Veteranlar Turnuvasi” 3-4 Haziran’da Adana’da yapilacak.

Geleneksel olarak yapilan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasinin Türkiye’nin genis katilimli önemli organizasyonlarindan birisi oldugunu belirten Turnuva Komitesi Baskani Kemal Sag, “Degerli sporseverler, Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasi 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde, ÇILTAR MTI Kulübü tarafindan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Çukurova Üniversitesi’nin katkisi ile Ç.Ü. Sakip Sabanci Spor ve Sergi Sarayi’nda yapilacak. Türkiye’nin bir numarali sehri Adana’da yillardir hem ulusal, hem de uluslararasi tanitimina katki sunan marka organizasyonlardan bir tanesi Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasi olmustur. Tüm sporseverleri Cumartesi günü saat 9.15’te yapilacak açilis törenimize davet ediyoruz” dedi.



“Masa Tenisine sahip çikilmali”

Uluslararasi olarak yapilan bu büyük turnuvanin Adana’nin tanitimina müthis katkida bulundugunu belirten ÇILTAR Adana Masa Tenisi Ihtisas Kulübü Baskani Dr. Ali Türemis, ”Bu organizasyonun Adana için inanilmaz bir tanitim imkâni olduguna dikkat çekmek gerek. Son 20 yilda Adana’nin en basarili bransi tartismasiz masa tenisidir. Maalesef masa tenisi yeteri kadar destek görmüyor. Insallah yerel yönetimler bundan sonra daha duyarli olur ve gerekli destekleri verirler. Herkes masa tenisine sahip çikmalidir” diye konustu.

Kaynak: İHA