Sahinbey Ampute Sampiyonluga Dogru 'Farkli' Kosuyor

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi Konya’da ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol Takimini 6-2 gibi farkli bir skor ile maglup etti.

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, Konya’da ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol takimini 6-2 maglup ederek ligdeki iddiasini ortaya koydu. Oldukça çekismeli geçen karsilasmanin ilk yarisi 3-0 üstünlügü ile sona erdi. Ikinci yarida da rakibine karsi üstün oynayan mavi-beyazli ekip rakip filelere ilk yarida oldugu gibi ikinci yarida da 3 gol atarak rakibini 6-2 maglup etti.

"Çikisimiz sürecek"

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takim Kulüp Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetten dolayi teknik ekibi ve futbolculari tebrik ederek “Fahri Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nun ideali sampiyonluk. Bu yolda da adim adim ilerliyoruz. Bugünde ODTÜ’yü 6-2 gibi farkli bir sonuçla maglup ettik. Alinan galibiyetten dolayi teknik ekibimi ve futbolcularimizi kutluyorum” diye konustu.

Hedefimiz sampiyonluk

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi Antrenörü Fatih Karakus alinan galibiyetle ligdeki iddialarini ortaya koyduklarini belirterek “Alinan farkli galibiyetten dolayi tüm oyuncularimi kutluyorum. Sezon basinda söyledigim gibi, oyuncu grubumuz ile sampiyonluga kosuyoruz. Aldigimiz farkli galibiyette buna bir isiktir. Alinan bu galibiyeti Fahri Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na ve Kulüp Baskanimiz Cuma Güzel’e hediye diyorum” dedi.

Kaynak: İHA