Antalyaspor Cimnastikte Iki Uluslararasi Kupada Birden Mücadele Etti

Antalyaspor cimnastik takimi 5-6 Mayis 2023 tarihlerinde bir yandan International Gymstar Cup’da madalyalari toplarken bir yandan da Uluslararasi Baby Cup’da boy gösterdi.

Kardes ülke Azerbaycan’in baskenti Bakü’de düzenlenen International Gymstar Cup’da son derece basarili bir performans ortaya koyan kirmizi-beyazlilarin sporcularindan 2007 dogumlu Milana Rachenkova, 2011 dogumlu Fatma Ceyda Alp ve 2015 dogumlu Avelina Levchenko birinci oldular. 2012 dogumlu Ayse Melek Alp ve 2015 dogumlu Lidya Akkiz’in birer ikincilik kazandigi organizasyonu 2013 dogumlu Eva Gündüz de bir üçüncülük ile kapatmis oldu.

Bakü’de toplam alti madalya alan Antalyaspor cimnastik takimi ayni tarihlerde Istanbul’da seyirci önüne çiktigi Uluslararasi Baby Cup’da da 2017 dogumlu Daria Sukic ile bir üçüncülük elde ederken; 2013 dogumlu Elis Sertel Daria’nin hemen ardindan dördüncü sirayi aldi.

2015 dogumlu Antalyasporlu cimnastikçiler Ela Sert ve Sofia Elif Lokochenko da sirasiyla altinci ve yedinci olarak ilk on içerisinde adini yazdirdigi etkinligin ardindan Antalya’ya dönen Antalyaspor cimnastik takimi önümüzdeki günlerde katilacagi yeni yarislar için çalismalarina basladi.

Kaynak: İHA