Alanyaspor- Konyaspor Karsilasmasini Egitim Camiasi Ücretsiz Izleyecek

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasinda oynaynacak olan Alanyaspor ile Konyaspor maçini Alanya’daki okul yönetimleri, ögretmenler, ögrenciler ve veliler tribünde ücretsiz izleyebilecek.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasinda 16 Mayis Sali günü saat 20.00’de, Kirbiyik Holding Stadyumu’nda Alanyaspor, Konyaspor ile karsi karsiya gelecek. Maç öncesinde Alanya Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz, kulübü ziyaret ederek Asbaskan Bilal Gömeç, Baskan Yardimcilari Nazmi Yüksel, Mehmet Uslu, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavusoglu ve Bilet Sorumlusu Engin Akpinar ile toplanti yapti. Toplanti sonrasi açiklama yapan Alanya Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz, “Alanya’mizin gururu, hepimizin ortak paydasi olan Corendon Alanyaspor’umuza bu önemli karsilasmada destek vermek için egitim camiasi olarak tribündeki yerimizi alacagiz. Bu nedenle kulüp yöneticileriyle konu hakkinda bir toplanti gerçeklestirdik. Insallah tüm müdürlerimiz, ögretmenlerimiz, ögrencilerimiz ve velilerimizle birlikte Alanyaspor maçinda olacagiz. Simdiden takimimiza basarilar dilerim” dedi.



"Tüm Alanya halkini da bu önemli maça davet ediyorum”

Baskan Yardimcisi Nazmi Yüksel de, Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz’a tesekkür ederek, “Egitim camiasinin her zaman destegini hissetmek bizleri ayrica mutlu ediyor. Takimimiz açisindan önemli olan bu maçta yine desteklerini esirgemedikleri için kendilerine çok tesekkür ederim. Tüm Alanya halkini da bu önemli maça davet ediyorum” diye konustu.

Corendon Alanyaspor’un oynayacagi Konyaspor karsilasmasini okul yönetimleri, ögrenci velileri, ögretmenler ve ögrenciler ücretsiz izleyebilecek.

Kaynak: İHA