Yozgat'in Ilk Ve Tek Rafting Takimi, Türkiye Ikincisi Oldu

Düzce’de düzenlenen Türkiye Rafting Sampiyonasi’nda Yozgat’in ilk ve tek rafting takimi Çekerek Belediyesi, U23 Mix kategorisinde Türkiye 2.si oldu.

Türkiye Kano Federasyonu tarafindan 4-6 Mayis tarihleri arasinda Düzce’nin Cumayeri ilçesi Melen Çayi üzerinde düzenlenen Türkiye Rafting Sampiyonasi’nda, Yozgat’in ilk ve tek rafting takimi Çekerek Belediyesi, U23 Mix kategorisinde Türkiye 2.ligi elde ederek ilçeye döndü. Sampiyona da derece elde eden sporcular, milli takim kampina da katilmaya hak kazandi.

Çekerek Kaymakami Hayrettin Bugra Güzel ve Çekerek Belediyesi Baskani Eyüp Çakir, antrenör Abdullah Eraslan ve sporculari basarilari dolayisiyla tebrik etti.

Sporculardan Mahmut Yilmazer, düzenlenen sampiyona da U23 Mix kategorisinde Türkiye 2.si olduklarini söyleyerek, “Öncelikle bize destek veren Çekerek Belediye Baskanimiz Eyüp Çakir’a çok tesekkür ediyoruz. Ileriki sampiyonalarda daha da basarili olup sampiyonlugu Yozgat’imiza ve ilçemize getirecegiz” dedi.

53 takimin katildigi U23 Mix kategorisinde Türkiye ikincisi olduklarini belirten sporculardan Ahmet Yilmazer de, “Takim olarak çok mutluyuz, önümüzdeki yillarda daha basarili olacagiz. Bu hakli gururu sonuna kadar yasiyoruz. Ilimizi ve ilçemizi daha iyi temsil edecegimize inaniyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA