Bjelica Açiklamasi 'Skordan Memnunum Ama Oyundan Memnun Degilim'

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, skordan memnun oldugunu ancak oyundan memnun olmadigini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda sahasinda MKE Ankaragücü’nü 2-0 maglup eden Trabzonspor’un teknik direktörü Nenad Bjelica, "Ilk yariya baktigimizda sanki maça biraz endiseli basladik. Göstermek istedigimiz seyleri pek fazla gösteremedik. Kirmizi kart sonrasi isler bizim lehimize gelismeye basladi.

Isimiz kolaylasti diyebilirim ama kazanmak kolay olmayacakti. Bugün de böyle oldu. 2-0’dan sonra bizim için bitmis bir maçti aslinda. Sakatlik yasamis oyuncularimizin oynayabildigi bir maç oldu. Serkan uzun bir sakatlik yasamisti. Tekrar bizimle oldugu için çok mutluyuz" dedi.

Kanat oyunculariyla ilgili bir sikinti yasadigiklarini vurgulayan Bjelica, "Çünkü sakatlik geçiren oyuncularin bu bölgeden oldugunu görebiliriz. Visca aramiza yeni döndü ama 90 dakikayi çikarabilecek durumda degil. 3-5-2 sistemini bu maçta tercih ettik. En sevdigim sistem ama takimin ihtiyaci dogrultusuna yönelik oynadik. Her antrenör yeni geldiginde, takima yeni bir sey katmaya çalisir. Maçin 60’inci dakikasina baktiginizda biraz yorulan bir takim görmüstük. Buna kimseye bir elestiri amacim yok; maça hazirlik asamalarinda bizim de biraz seviyeyi yükseltmemiz gerekiyor. 2 ayda oyuncularin 4 antrenör degistirdigini görüyorsunuz. Mental olarak hiçbir oyuncu için kolay degil. Birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü antrenöre alismaya çalisiyor; benim çalisan oyuncularin, neler ve nasil istedigimi görebildikleri görebiliyorum. Skordan memnunum ama oynanan futboldan tabi ki memnun degilim. Bundan çok daha iyisini yapabiliriz" diye konustu.

Kaynak: İHA