Türkiye Dördüncüsü Olan Atletizm Takimina Baklava Ikrami

Okul sporlari kapsaminda Eskisehir ’de düzenlenen Türkiye Atletizm yarismalarinda Askale Inkilap ilkögretim okulu Türkiye 4. Oldu. Ilçeye gelen Atletizm takimina Çinar Pastaneleri sahibi Adem Korkmaz tarafindan baklava ikraminda bulundu.

Adem Korkmaz antrenman yapan sporculari ziyaret edip kendi elleriyle baklava ikram ederek basari dileklerinde bulundu

Günün anisina konusan Korkmaz, ‘Ilçemizi atletizm dalinda temsil eden sporcularimiza cani gönülden tesekkür ediyorum. Türkiye sampiyonasinda 4. olarak büyük bir basari elde ederek bizleri gururlandirdilar, ilçemizin adini duyurdular. Bizlere bu gururu yasatan gençlerimizin yalniz olmadiklarini aksine hem bir veli hem de esnaf olarak ta her daim yanlarindayiz. Onlarla gurur duyuyoruz’ dedi.

Hem kulüp hem okul sporlari kapsaminda atletiz takimlarini çalistiran eski milli atlet çiçegi burnunda antrenör Elif Eyüp ise ‘Bir buçuk sene gibi kisa zaman içerisinde atletizmde ilçemiz adina çok güzel isler yaptik. Öncelikle sporcularimizin tespiti ve sonrasinda disiplinli ve de özverili çalismalar neticesinde öncelikle il genelinde basarilar elde ettik. Öncesinde kulüpler arasi Türkiye sampiyonasinda güzel neticeler elde ettik ardindan okul sporlari kapsaminda Eskisehir ’de Türkiye 4. olarak basarili bir sonuç elde ettik. Tabi bu basari tesadüf degildi, sporcularimiza her zaman daha iyiyi ve en üstü hedef gösterdik. Insallah bir dahaki sefere Türkiye sampiyonu olarak ilçemize dönecegiz. Bugün ki antrenmanimizda bizlere sürpriz yapan Adem Korkmaz’a ince davranisindan dolayi sükran duyduk. Ve her zaman bizleri destekleyen Atletizm Federasyonu baskanimiz sayin Fatih Çintimar’a, Kaymakamimiz Murat Karaloglu, Belediye Baskani Dr Ahmet Yaptirmis, Milli Egitim Müdürü Abdurrahman Gazioglu, Kulüp Baskanimiz Sinan Boyaci, kiymetli velilerimize ve de sporcularima çok tesekkür ediyorum. Hedefimiz insallah atletizm dalinda Türkiye sampiyonlugu ve sporcularimizin milli takima seçilmesini saglamak olacak’ dedi.

Kaynak: İHA