Giresunspor - Fenerbahçe Maçinin VAR'i Serkan Tokat Oldu

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta günün maçlarinin VAR hakemleri açiklandi. Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacagi Giresunspor maçinda Serkan Tokat VAR hakemi olarak görev alacak.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda Giresunspor’un, Fenerbahçe’yi konuk edecegi müsabaka saat 19.00’da baslayacak. Karsilasmada Bahattin Simsek düdük çalacak. Simsek’in yardimciliklarini, Ilker Toprak ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak. Bu zorlu müsabakada VAR koltugunda Serkan Tokat oturacak. AVAR’da ise Cihan Aydin ve Kemal Yilmaz bulunacak.

Ümraniyespor - Sivasspor maçinin VAR’i Mustafa Ögretmenoglu

Ümraniyespor, evinde saat 13.30’da Sivasspor ile karsilasacak. Müsabakada Burak Seker düdük çalacak. Seker’in yardimciliklarini Cemil Tunç ve Abdullah Ugur Sari yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Burak Olcar olacak. Maçin VAR koltugunda Mustafa Ögretmenoglu oturacak. Ögretmenoglu’na AVAR olarak Ali Sansalan ve Samet Çavus eslik edecek.

Konyaspor sahasinda saat 16.00’da Kayserispor ile oynayacak. Mücadelede Tugay Kaan Numanoglu düdük çalacak. Numanoglu’nun yardimciliklarini Cem Özbay ve Ali Can Alp yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Gamze Durmus Pakkan olacak. Maçin VAR koltugunda Mustafa Ilker Coskun oturacak. Coskun’a AVAR olarak Abdullah Bugra Taskinsoy ve Serkan Olguncan eslik edecek.

Kaynak: İHA