Basaksehir, Galatasaray'a Konuk Olacak

Medipol Basaksehir, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda yarin deplasmanda oynayacagi Galatasaray karsilasmasindan galibiyetle ayrilmak istiyor.

Basaksehir, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasinda yarin saat 20.00’de deplasmanda Galatasaray ile karsi karsiya gelecek. Turuncu-lacivertliler, bu sezon sari-kirmizililari evinde maglup eden iki takimdan birisi olarak göze çarpiyor. Istanbul ekibi, Ziraat Türkiye Kupasi Çeyrek Finali’nde Nef Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 3-2’lik skorla kazanmis ve Galatasaray’i kupanin disinda birakmisti.

Deplasman karnesi

Basaksehir, bu sezon deplasmanda oynadigi 15 müsabakada 5 galibiyet, 5 maglubiyet ve 5 de beraberlik aldi. Topladigi 20 puanla bu alanda da ligde 5. sirada bulunan turuncu-lacivertliler, söz konusu karsilasmalarda 20 gol atarken, kalesinde 17 gole engel olamadi. Basaksehir dis sahada son olarak Giresunspor ile mücadele etti ve sahadan 4-2 galip ayrildi.

6 futbolcu sinirinda

Basaksehir’de Stefano Okaka sakatligini atlatti ve Galatasaray karsisinda sans verilmesi halinde forma giyebilecek. Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final ilk maçinda Ankaragücü karsisinda sakatlanarak oyundan çikan Patryk Szysz’in tedavisi devam ediyor. Turuncu-lacivertlilerde Caner Erkin, Serdar Gürler, Ömer Ali Sahiner, Leo Duarte, Ahmed Touba ve Stefano Okaka ise sari kart ceza sinirinda yer aliyor. Bu futbolcular, sari-kirmizililar karsisinda sari kart görmeleri durumunda gelecek hafta sahasinda Ümraniyespor ile oynanacak maçta cezali duruma düsecek.

Kaynak: İHA