Sultanbeyli Belediyespor'un Sampiyonlugu Coskuyla Kutlandi

Bölgesel Amatör Ligi lider olarak tamamlayan ve 3. Lig’e yükselen Sultanbeyli Belediyespor’un sampiyonlugu coskuyla kutlandi. Gölet Stadyumu’nda düzenlenen ve taraftarlarin coskuyla ortak oldugu sampiyonluk kutlamalari sevilen müzisyen Emre Kaya’nin konseriyle son buldu.

14 takimin yer aldigi grubunda en yakin rakibine 10 puan fark atan ve ligi basindan sonuna kadar lider olarak tamamlayan Sultanbeyli Belediyespor, 3. Lig’e çikmaya hak kazandi. Sultanbeyli Belediyespor’un sampiyonlugu takimin kendi evi olan Gölet Stadyumu’nda coskuyla kutlandi. Grubunun en az gol yiyen takimi olan Sultanbeyli Belediyespor’un taraftarlari sampiyonluk coskusuna ortak olmak için tribünlerde yerlerini aldi. Sloganlarin atildigi ve marslarin söylendigi kutlamada kulüp futbolculari ve taraftarlar adeta tek yürek oldu.

Kutlamada konusan Sultanbeyli Belediyespor Kulüp Baskani Yilmaz Yücel Öz, “Seyir zevkinize hitap eden, futbolun güzel yönlerini ön plana çikartip altyapidaki sporcu kardeslerimize örnek olacak, gençlerimizin basarili yönlerini ön plana çikaracak, hedefi olan sporcu gençlerin yetismesi için Belediyesporumuzu olusturmaya çalisiyoruz. Belediye Baskanimiz Hüseyin Keskin Bey’in ilçemizdeki gençlerimiz için olusturmus oldugu altyapi tesisleriyle, gençlerimize ‘sporcu gençler saglikli nesiller’ temasiyla yön gösterip, gençlerimize spor yapip topluma saglikli bireyler olarak kazandirilmasi için ilçemize yapmis oldugu büyük yatirimlardan ötürü kendisine Sultanbeyli Belediyespor aile ve siz kiymetli misafirlerimiz adina tesekkür ediyorum” dedi.



"Bugün bizim günümüzdür"

Sultanbeyli Belediye Baskani Hüseyin Keskin, “Sampiyon olarak 3. Lig’e çikma basarisi gösteren Sultanbeyli Belediyespor’u tebrik ediyorum. Iyi gününde, kötü gününde, taraftarlik görevini yerine getiren aziz hemsehrilerimiz, bugün bizim günümüzdür. Zorlu müsabakalardan alninin akiyla çikarak sampiyon olan ve 3. Lig’e çikma basarisi gösteren takimimiz, bunu sonuna kadar hak etmistir ve sonuna kadar da hakkiyla kutlayacaktir. Lig uzun bir maraton, ve biz de bu maratonun sonunda sampiyonluga ulastik. Daha nice sampiyonluklari Türkiye yüzyilinda kutlayacagimiza yürekten inandigimi belirtmek isterim. Son maçimizda 3. Lig’den düsünce hepimiz üzülmüstük. Kulüp yönetimine kiymetli hocalarimiza ve taraftarlarimiza bir hedef belirlemistik, 3. Lig demistik. Simdi 3. Lig’deyiz. Bugün buradan ilan ediyorum. Su anki hedefimiz 2. Lig. Insallah Sultanbeylililer olarak Sultanbeyli Belediyesi olarak hep birlikte destek verecegiz ve takimimiz 2. Lig’e de çikacaktir” dedi.



Kürsü konusmalarinin ardindan Sultanbeyli Belediye Baskani Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Belediyespor Kulüp Baskani Yilmaz Yücel Öz ve kulüp yetkilileri, oyunculari tebrik ederek madalyalarini takdim etti. Tribünlerin önünde sampiyonluk kupasini kaldiran futbolcular, taraftarlariyla beraber sampiyonluk coskusu yasadi. Kutlamalar, ünlü sarkici Emre Kaya’nin sahnede sevilen sarkilarini seslendirdigi konser ile son buldu.

Kaynak: İHA