Kadin Antrenörün Çalistirdigi Erkek Futbol Takimi Sampiyon Oldu

Samsun’un Kavak ilçesinde yapilan "Okullar Arasi Futbol Turnuvasi"nda kadin antrenörün çalistirdigi erkek futbol takimi sampiyon oldu.

Kavak Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü Futbol Sahasinda 5 okulun katildigi Kavak Okullar Arasi Futbol Turnuvasi’nda Merkez Sehit Ilhan Kusan Ortaokulu sampiyon olma basarisini gösterdi. Finale adini 8-3’lük skorla yazdiran Merkez Sehit Ilhan Kusan Ortaokulu, final maçinda rakibi 19 Mayis Ortaokulu’nu 2-0’lik skorla geçerek sampiyonlugu elde etti.

Takimlarinin elde ettigi basaridan dolayi mutlulugunu belirten Merkez Sehit Ilhan Kusan Ortaokulu Futbol Antrenörü Rumeysa Seher Tiryaki Evcen yaptigi açiklamada, "Yaklasik bir yildir müsabakalara hazirlandik. Çalistirdigim takimim beni çok gururlandirdi. Birlikte çok ter döktük, emek harcadik ama basardik. Kar kis, yagmur çamur demeden antrenmanlarimizi aksatmadik. Bunlar daha baslangiç, çok güzel basarilara imza atacagimizdan süphem yok" dedi.

Kavak’ta futbol ve altyapi adina elinden gelen katkiyi yapmaya hazir oldugunu söyleyen Evcen, “Kavak’in Gençlik ve Spor Müdürlügüne bagli tek kadin futbol antrenörü olarak ne kadar ögrenciye el uzatabilirsem, yeteneklerini kesfedip ortaya dökebilirsem o kadar mutlu oluyorum. Bizlere bu zamana kadar her türlü imkani saglayan, destegini esirgemeyen Gençlik ve Spor Ilçe Müdürümüz Osman Abanoz’a, Merkez Sehit Ilhan Kusan Ortaokulu Müdürümüz Ümit Koyuncu’ya, Beden Egitimi Ögretmenimiz Ilker Tekeli’ye, Derya Demir Sahin’e bana ve takimima güvenen herkese çok tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA