Turgutluspor'un Yeni Baskani Gökhan Akin Oldu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Turgutluspor’da gerçeklestirilen kongrede baskanliga Gökhan Akin seçildi.

Turgutluspor Olagan Genel Kurulu, Turgutlu Yedi Eylül Spor Salonu’nda Belediye Baskani Çetin Akin, taraftarlar ve delegelerin katilimlariyla gerçeklesti. Yeterli çogunlugun saglandigi ve açik oylamayla yapilan seçim sonunda Gökhan Akin Turgutluspor’un yeni baskani oldu.

Toplanti baslangicinda, Olagan Genel Kurulu Divan Baskanligina Murat Ayhan ve katip üyeliklerine ise Hüseyin Malis ve Sabri Toker seçildi. Genel kurulda, yönetim ile denetim kurulu raporlari okunup, bilanço ibra edildi.

Gökhan Akin baskanligindaki yönetim kurulunun asil üyeleri; Ercan Hizal, Zaim Hasan Göncü, Saim Gürer, Yusuf Aykut, Emrullah Artik, Fatih Hizal, Haluk Sevket Baba ve Hüseyin Yasak’tan olustu. Yedek üye olarak ise Serif Ahmet Koç, Engin Akin, Aydin Imir, Mesut Kocaoglan, Ilhami Güleç, Aydin Temel, Aydin Sarlar, Engin Çelik, Oktay Durmus yer aldi.

Gökhan Akin: "Turgutluspor’u birlikte yönetecegiz"

Kongre sonunda yaptigi açiklamada Turgutluspor’un gelecegi için iradesini gösteren bütün üyelere tesekkür ederek sözlerine baslayan yeni baskan Gökhan Akin, "Bu yola benimle beraber çikan tüm ekip arkadaslarima tesekkür ediyorum. Sag olsunlar, var olsunlar. Bu süreçte yanimda olan herkese tesekkür ediyorum. Yarin bizler ve Turgutlu’nun marka degeri olan Turgutluspor’umuz için bambaska bir gün. Turgutluspor’u sehrimizin önde gelenleri, arkadaslarim, siz degerli üyelerimiz ve taraftarimizla laik oldugu yere getirecegiz. Turgutluspor çatisi altinda toplanip, bu sanli kulübü hak ettigi yere getirmek için gece gündüz demeden çalisacagiz. Turgutluspor’u güzel günlere tasimak için el ele, sirt sirta vermeye hazir misiniz degerli kardeslerim? Hep beraber Turgutluspor’u hepimizin, çocuklarimizin, torunlarimizin gurur duyacagi seviyeye getirecegiz. Yasasin Turgutluspor! Ne mutlu Turgutlusporluyum diyene" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA