Osmaniye'de, 96 Spor Kulübüne Nakdi Yardim Ve Malzeme Dagitimi Yapildi

Osmaniye’de, 96 spor kulübüne 2 milyon 220 bin TL nakdi yardim ve malzeme dagitimi yapildi.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan kentte faaliyet gösteren 96 spor kulübüne yapilacak 2 milyon 220 bin TL nakdi yardim ve malzeme yardimi için Tosyali Spor Salonu’nda tören düzenlendi.

Törende, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun Izmir’de yaptigi konusmasi canli olarak yayinlandi. Bakan Kasapoglu, 14 bine yakin kulübe 345 milyon TL destek verdiklerini anlatti.Konusmanin ardindan spor kulüplerinin baskanlarina, nakdi yardim çeki ve spor malzemeleri Vali Erdinç Yilmaz tarafindan verildi.

Programin devaminda, Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan organize edilen “Deprem Bölgesine Özel Mahalle Ligi Projesi” çerçevesinde, Osmaniye il ve ilçelerinde 26 Nisan - 03 Mayis tarihleri arasinda 14 - 17 yas araliginda bulunan depremzede gençlere yönelik düzenlenen 3x3 Basketbol, Voleybol ve Badminton branslarinda müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Spor ayakkabi, sort, tisört, yagmurluk ve esofman takimindan olusan spor malzemelerinin dagitimini yapan Vali Yilmaz, tüm sporculara basarilar diledi.

Kaynak: İHA