Erdinç Sözer Açiklamasi 'Bu Maçi Avantajli Bitirmek Çok Önemliydi'

Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, MKE Ankaragücü maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Çok önemli galibiyet aldik. Tur atlamadik, ikinci maç var. Bu maçi avantajli bitirmek çok önemliydi. Bunu basardik" dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final ilk maçinda Medipol Basaksehir evinde karsilastigi MKE Ankaragücü’nü 1-0 maglup etti.

Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, "Çok önemli bir maçti. Çok degerli bir kupa. Finalde kazaninca Avrupa’ya yol açiyor. Onun için bu degeri maç içinde gördük. Iki takim kazanmak istedi. Maça çok iyi basladik. Istedigimizden daha çok oyunu kontrol ettik. Kirmizi kartla, Ahmed’in hatasiyla eksik kaldik. Ikinci devre mücadele verdik. Taktiksel degisiklikler yaparak 2-3 pozisyona girmeye çalistik. Sonuç olarak kontratakla gol atip, maçi kazandik. Çok önemli galibiyet aldik. Tur atlamadik, ikinci maç var. Bu maçi avantajli bitirmek çok önemliydi. Bunu basardik. Bütün oyunculari tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler" diye konustu.

Italyan futbolcu Stefano Okaka’nin 1 haftadir takimla çalistigini ifade eden Sözer, gelecek maçlar için Okaka’nin bir opsiyon oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA