Akdagmadeni Belediye Baskani Yalçin, Sampiyon Takimi Tebrik Etti

Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin, 2022-2023 sezonu U-18 Gençler Yozgat Futbol Ligi’ni sampiyon olarak tamamlayan Akdagmadeni Belediyespor takimini tebrik ederek sporculara bölge sampiyonasinda basari diledi.

2022-2023 sezonu U-18 Gençler Yozgat Futbol Ligi’ni namaglup sampiyon olarak tamamlayan Akdagmadeni Belediyespor takimi, 4- 7 Mayis günleri arasinda Kirikkale’de yapilacak olan bölge sampiyonasinda da Yozgat’i temsil etme hakki kazandi. Akdagmadeni Belediyespor, burada elde edecekleri basari ile U-18 Türkiye Sampiyonasi’na katilmaya hak kazanacak.

Ilçe stadinda antrenmanlarini sürdüren futbolculari ziyaret eden Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin, bölge sampiyonasinda oyunculara basari diledi. Bir süre antrenmani izleyen Baskan Yalçin, “Zorlu lig sürecinde durmak bilmeden çalisan tüm sporcularima ve Antrenörümüz Ömer Ekinci’ye ayri ayri tesekkür ediyorum. Akdagmadeni Belediyesi olarak gençlerimize yaptigimiz yatirimlar sonucunda basarinin kaçinilmaz oldugunu bir kez daha görmüs olduk. Takimimizin bölge sampiyonasinda ilimizi ve ilçemizi en iyi sekilde temsil edeceginden kimsenin süphesi olmasin. Kirikkale’de alinacak basarili sonuçlar sonrasinda insallah Türkiye Sampiyonasi’na U-18 futbol takimimizi gönderecegiz.” dedi.

Kaynak: İHA