Plaj Hentbolu Hazirliklari Sürüyor

Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri’ne ev sahipligi yapan Konyaalti Belediyesi, Konyaalti Sahili’nde 8-10 Haziran tarihlerinde düzenlenecek organizasyonun hazirliklarina ara vermeden devam ediyor.

Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri’nin tarihi yaklasirken, sampiyonaya ev sahipligi yapan Konyaalti Belediyesi organizasyonun hazirliklarini hizlandirdi. Türkiye ile birlikte 14 ülkeden 14 kadin 14 erkek hentbol takiminin mücadele edecegi finallerde Türkiye’yi Konyaalti Belediyesi SK Kadin Hentbol Takimi temsile edecek. Konyaalti Sahili’nde düzenlenecek sampiyona için çalismalari sürdüren Konyaalti Belediyesi, üç yari kum saha, tribün ve çevre düzenlemesine araliksiz devam ediyor. Kentin spor turizmine katki saglamak için bu tür uluslararasi organizasyonlara ev sahipligi yaptiklarini kaydeden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, sampiyonaya en iyi sekilde ev sahipligi yapacaklarini dile getirdi.

“Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri’ne önem veriyoruz”

Uluslararasi organizasyonlara önem verdiklerini belirten Esen, “Kentimizdeki turizm çesitliligini artirmaya gayret ediyoruz. Bu açidan Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri’ne önem veriyoruz. Ayrica bizi gururlandiran bir baska konu da su; sampiyonada ülkemizi temsilen EHF Avrupa Kupasi’ni kazanarak Türkiye’de bir ilki gerçeklestiren Konyaalti Belediyesi SK Kadin Hentbol Takimimiz olacak. Sporu önemsiyoruz. Kadinlarin sportif faaliyetlerde daha fazla yer almasini önemsiyoruz. Ekiplerimiz su an sampiyonanin yapilacagi alanda çalismalarini sürdürüyor. Inaniyorum ki büyük bir katilim olacak. Heyecanla bekliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA