Meserretçioglu Açiklamasi 'Sampiyonlugu Söke Söke Aldik!'

Galatasarayli is adami Murathan Meserretçioglu, Galatasaray’in sampiyonlugu ile ilgili, “Çok mücadele ettik. Masalar kurdular, masalari devirdik. Hakkimiz olan sampiyonlugu tabiri caizse söke söke aldik” dedi.

2022-2023 Sezonunda Ankaragücü galibiyeti sonrasi sampiyonlugunu ilan eden Galatasaray’da camianin önde gelen isimlerinden açiklamalar gelmeye devam ediyor. Sezon basindan bu yana verdigi destekler ve açiklamalariyla ön plana çikan Galatasarayli is adami Murathan Meserretçioglu, “Sampiyonlugu camia olarak gerçekten çok hak ettik. Çok mücadele ettik. Masalar kurdular, masalari devirdik. Hakkimiz olan sampiyonlugu tabiri caizse söke söke aldik. Bugün mutlulugu tüm camia olarak hep birlikte yasiyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yilinda, 2023 yilinda 23. sampiyonluga ulasmis olmamizin da farkli bir anlami var bizler için. Her yönüyle sezon basindan bugüne kenetlenmis olan bizleri, camiamizi çok mutlu eden bir sampiyonluk. Bu mutlulugu Pazar günü zirveye tasima, taçlandirma arzusundayiz" ifadelerine yer verdi.

Sampiyon olmalarinin bu sezon yasananlari unutacaklari anlamini tasimadigini da ifade eden Meserretçioglu, "Bu sürecin tamamlanmasi sonrasinda gerçekler masaya yatirilacaktir, yatirilmalidir. Türk futbolunda degisim sarttir. Eger ülke olarak futbolda bir yere gelmek istiyorsak, dünyada izlenen bir lig olmak istiyorsak, çok bahsedilen marka degerimizi dünya klasmaninda yukarilara tasimak istiyorsak çok büyük bir temizlige ve düzenlemeye ihtiyaç duydugumuz kesindir. Dedigim gibi bunlari kutlamalardan sonra konusacagiz. Simdi sampiyonlugun tadini çikarma vakti. Büyük Galatasaray camiasina, Büyük Galatasaray Taraftarina hayirli ugurlu olsun“ diye konustu.

Kaynak: İHA