Mardin'de Ücretsiz Yaz Sporlari Kayitlari Devam Ediyor

Mardin genelinde baslatilan yaz sporu okullarina kayitlar devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanligi, Mardin Valiligi ve Büyüksehir Belediyesi ortakliginda kent genelinde sporun yayginlasmasi için ücretsiz spor okullari projesi hayata geçirildi. Atletizm, basketbol, jimnastik, futbol, voleybol ve yüzme branslari olmak üzere 6 kategoride baslatilan kayitlar devam ediyor. 7-18 yas araligindakiler atletizm, basketbol, futbol ve voleybola basvuru yapabilirken 5-12 yas araligindakiler jimnastik ve 7-14 yas araligindakiler ise yüzme kurslarina basvuru yapabiliyorlar.

Bu çerçevede, Artuklu ilçesi için 15 Temmuz Demokrasi ve Sehitler Parki, Savur ilçesi için Gençlik ve Spor Müdürlügü, Nusaybin ilçesi için Belediye Spor Isleri Müdürlügü, Derik ilçesi için Gençlik ve Spor Müdürlügü, Mazidagi ilçesi için Gençlik Merkezi, Midyat Ilçesi için Gençlik ve Spor Müdürlügü, Ömerli ilçesi için Cumhuriyet Meydani, Yesilli ilçesi için Gençlik Merkezi ve Dargeçit ilçesi için Beyaz Masa noktalarindan kayit islemleri devam ediyor.

Kayit için basvuru formu, 2 adet fotograf ve kimlik fotokopisi gerekmekte oldugu, kayitlarin 15 Haziran’da son bulacagi belirtildi.

Kaynak: İHA