Konyaspor Tesislerine 2 Yeni Çim Saha

Konya Büyüksehir Belediyesi, Konyaspor’un Kayacik Tesisleri’ne 2 adet çim saha kazandiriyor. Konya’nin en büyük markalarindan olan Konyaspor’a katki saglamaya devam ettiklerini belirten Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, “Takimimizin daha iyi sartlarda antrenman yapmasi ve basarili olmasi için üzerimize düsen ne varsa yerine getirmeye devam edecegiz” dedi.

Konya Büyüksehir Belediyesi tarafindan Konyaspor’un Kayacik Tesisleri’ne 2 adet çim saha yapiliyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Konya’nin spor altyapisini daha iyi hale getirmenin Büyüksehir Belediyesi olarak en çok önem verdikleri konularin basinda geldigini söyledi.

Geçtigimiz yil Islami Dayanisma Oyunlari’na ev sahipligi yapan Konya’nin 2023 Dünya Spor Baskenti oldugunu kaydeden Baskan Altay, her geçen gün güçlenen spor altyapisiyla Konya’nin önemli bir spor sehri haline geldigini ifade etti.

Konya’nin en büyük markalarindan olan Konyaspor’a belediye olarak desteklerinin devam ettigini vurgulayan Baskan Altay, “Konyaspor’umuzun Kayacik Tesisleri’nde bulunan 4 adet saha artik yetersiz kalmaya baslamisti. Belediye olarak tesislere ilave 2 çim saha daha kazandiriyoruz. Sahalarin birisi tel çitli, digerini de rüzgar kiricili olacak sekilde yapiyoruz. 4 katman dolgu malzemesi, drenaj kanallari, sulama sistemleri gibi imalatlar devam ediyor. Bunun yani sira sahalarin sulanmasi için birer adet 250 tonluk su deposu, her bir saha için 4 adet 20 metre yüksekliginde aydinlatma direkleri de olacak. Takimimizin daha iyi sartlarda antrenman yapmasi ve basarili olmasi için üzerimize düsen ne varsa yerine getirmeye devam edecegiz. Takimimiza ve sehrimize hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA