Judo Anadolu Yildizlari Ligi Seçmeleri Tamamlandi

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Hizmetleri Genel Müdürlügü tarafindan düzenlenen, Diyarbakir Judo Il Temsilciligi’nin organize Judo Anadolu Yildizlari Ligi grup müsabakalari tamamlandi.

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Hizmetleri Genel Müdürlügü tarafindan düzenlenen Diyarbakir Judo Il Temsilciligi’nin organize ettigi Judo Anadolu Yildizlari Ligi grup müsabakalari, Sehitlik Köskler Çok Amaçli Spor Salonunda yapildi. Diyarbakir il seçmelerine 9 kulüpten 80 sporcunun katilim sagladi. Sporcular, ilk 6‘ya girmek için rakipleriyle kiyasiya mücadele etti.

Anadolu Yildizlari Ligi grup müsabakalarina il ve ilçelerden 9 kulüpten 80 sporcunun katilim sagladigini belirten Diyarbakir Judo Il Temsilcisi Osman Gökçül, seçmelerde ilk birinci olan 6 kiz ve 6 erkek olmak üzere 6-8 Haziran’da Siirt’te yapilacak olan grup müsabakalarina katilip Diyarbakir’i ve kulüplerini temsil edecegini söyledi.



Geçen yil Diyarbakir olarak judo da büyük çikis yakalayip Anadolu Yildizlari Ligi Türkiye Judo Sampiyonasinda Türkiye Sampiyonlugunu sehre kazandirmanin gururunu birlikte yasadiklarini ifade eden Gökçül, “Bu yil da hedefimiz Türkiye Sampiyonlugunu ilimize getirmektir. Hizimizi kesmeden ayni ciddiyetle çalismalarimiza da ara vermeden devam edecegiz. Bizler her türlü destegi veren ve judonun ilimizde gelismesi için her türlü fedakârliktan kaçinmayan Diyarbakir Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Nuammer Uslu’ya ve sube müdürlerimize tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA