Galatasaray'in Sampiyonluguna En Çok Onlar Sevindi

Galatasaray’in sampiyonlugunu ilan etmesinin ardindan sari-kirmizili taraftarlar Aydin Atatürk Kent Meydani’na akin ederken; mesale, bayrak, atki ve forma satan seyyar saticilar da kutlamalar boyunca yaptiklari satislarla sampiyonluga en çok sevinen taraf oldu.



Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-1 maglup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala sampiyonlugunu ilan etti. Sari-kirmizili taraftarlar sokaklara çikip kutlamalar yapti. Aydin’in birçok ilçesinde sampiyonluk kutlamalari yapilirken, merkez Efeler ilçesinde de kutlamalarin adresi Atatürk Kent Meydani oldu. Meydani dolduran taraftarlar ellerinde Türk Bayragi ve Galatasaray bayragi alip, mesaleler yakarak tezahüratlar yapti ve araç konvoyu olusturdu.

Seyyar saticilarin yüzü güldü

Galatasaray’in 23’üncü sampiyonluguna en çok sevinenler ise seyyar saticilar oldu. Kimi mesale, kimi bayrak, kimi de atki satan seyyar saticilar kutlamalar boyunca satislarini sürdürdü. Atatürk Kent Meydani’ndaki kutlamalarda formalar 200, atkilar 80, mesaleler de 50 TL’den alici buldu. Satislar seyyar saticilarin yüzünü güldürürken, Aydinli taraftarlar satin aldiklari ürünlerle gönül verdikleri takimin sampiyonluk sevincine ortak oldu.

Kaynak: İHA