Eskisehirspor'dan Olagan Mali Genel Kurul Ve Olaganüstü Genel Kurul Karari

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Eskisehirspor, 15 Haziran Persembe günü Olagan Mali Genel Kurul ve Olaganüstü Genel Kurul gerçeklestirilecegini açikladi.

TFF 3’üncü ligde küme düserek tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Ligde oynayacak olan Eskisehirspor, 15 Haziran Persembe günü saat 15.00’te Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde Olagan Mali Genel Kurul ilk toplantisinin yapilacagini, yeterli çogunluk saglanamamasi durumunda ise ikinci toplantinin 22 Haziran Persembe günü saat 13.00’te çogunluk aranmaksizin ayni salonda yapilacagini sosyal medya hesaplarinda duyurdu.

Siyah kirmizili kulübün resmi internet sitesinden yapilan açiklamada ayrica, kulübün ‘Dernek’ statüsünden çikip, ‘Spor Kulübü’ olarak yeni bir tüzük ile Gençlik ve Spor Bakanligi’na tescilinin yapilmasi gerektiginden hâli hazirdaki tüzügün degistirilmesi gündemli olarak 15 Haziran Persembe günü ayni adreste Olaganüstü Genel Kurul Toplantisi yapilmasina karar verildigi belirtildi. Olaganüstü Genel Kurul ilk toplantisinin yeterli çogunluk saglanamamasi halinde ise ikinci toplantinin 22 Haziran Persembe günü saat 14.00’da ayni adreste yapilacagi bildirildi.

Kaynak: İHA