Eskisehir TÜGVA' Nin Yaz Okullari Basliyor

Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Eskisehir Il Temsilciligi’nin yaz okullari basliyor.

TÜGVA Eskisehir Il Temsilciligi; geçen yil görkemli bir sekilde kapanisini gerçeklestirdigi yaz okullarinin bu sene tekrar baslatmak için kollari sivadi. Bu sene; egitim içeriklerini ve etkinliklerini artirarak için dini egitim, spor, kültürel gezi basta olmak üzere birçok alanda faaliyet planlamasi hazirlandi.

TÜGVA Eskisehir Il Temsilcisi Ramazan Anil, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, ‘’Her geçen yil sayisi artan gençlerimizle beraber, bu senede görkemli bir sekilde Eskisehir’de ortaokul yaz okullarimizi baslatiyoruz. Okullarin kapanisiyla baslatmayi planladigimiz yaz okullarimiz için kayitlari hizla almaya devam ediyoruz. Bizleri, bu yogun ilgi mutlu ediyor. Bizler ortaokul ögrencilerimizin isteklerini dikkate alarak açtigimiz kurslarimizda, çocuklarimizin gelisimlerine katkida bulunacagiz. Kurslarimiz sayesinde ögrencilerimiz; bu yazi dolu dolu geçirecek ve Türkiye’nin Yüzyilinin en genç bireyleri için elimizden geldiginin fazlasini yapmaya çalisacagiz.

Yaz okullarimiz su branslarda açilacaktir: Kur’an-i Kerim Egitimi, Siyer Dersleri, Ahlak Egitimi, Voleybol, Basketbol, Futbol, Güres, Teakwando, King Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Robotik Kodlama branslarinda yaz okullarimiz 03.Temmuz.2023 tarihinde baslayacak ve yaz boyu devam edecektir’’ dedi.

Kaynak: İHA