Esin Group, Nazilli Belediyespor Ile Olan Sponsorluk Anlasmasini Feshetti

Nazilli Belediyespor’a geçtigimiz yil adini vererek sponsor olan Esin Group, kulüp ile arasindaki sözlesmeyi tek tarafli feshederek sponsorlugunu sonlandirdi.



Geçtigimiz yil Ridvan Esin’in isim sponsorlugunu almasi ile Nazilli Belediyespor’un yeni isminin Esin Group Nazilli Belediyespor olmasi kararlastirilmis ve kulüp yeni ismi ile anilmaya baslanmisti. Esin Group, siyah beyazli kulübe ihtar çekerek 2022 Nisan ayindan bu yana sürdürdügü sponsorluk anlasmasini tek tarafli feshederek destegini sonlandirdigini duyurdu. Esin Group’un bu hamlesi Nazillililer basta olmak üzere tüm sporseverleri sasirtti.

Nazilli Belediyespor kulübünden yapilan açiklamada, "14.04.2022 tarihinde Adiloglu Otelcilik Tarim Insaat Turizm Sanayi ve Tic. A.S. (Esin Group) ile Nazilli Belediye Spor Kulübümüz arasinda imzalanan sponsorluk anlasmasi, sponsor firma tarafindan tek tarafli fesih edildigi ihtarini üzülerek almis bulunmaktayiz. Kulübümüz tarafindan sözlesmenin esasli unsurlarinin tamami yerine getirilmesine ragmen, söz konusu sponsor firma yetkilileri tarafindan gönderilen ihtarnamede sözlesmeden kaynakli 3/3, 3/4, 3/5, 3/7 ve 3/8 maddelerinin düzenlenen hükümlerce yerine getirilmedigi dile getirilmistir. Ancak sponsor firma ile daha önce yapilan görüsmeler ve sunulan evraklardan anlasilacagi üzere, tesislerimize yapilacak olan sponsor firma reklam panosu hariç tüm yükümlülüklerimizin yerine getirildigi görülmüstür. Firma yetkililerinin sözlesmede yer alan maddelerle ilgili ihtara cevap verilmis olup, elimizde sponsor firma yetkilisine gönderilen onay mesajlari da dahil olmak üzere tüm yükümlülüklerin gerek Nazilli Belediyespor Kulübü tarafindan gerekse Nazilli Belediyesi tarafindan sözlesmenin esasli unsurlarinin tamaminin yerine getirildigi anlatilmistir. Sponsor firma reklam yüzü Ridvan Esin’in milletvekilligi seçim sürecinde taleplerini kabul etmememizin ardindan seçim sürecinin hemen ardindan ihtarname yollayarak sözlesmeyi feshetmesini spor kamuoyunun takdirine sunuyoruz. 14.04.2022 tarihinde imzalanan sözlesme, ihtar eden sponsor firmanin talebi üzerine sonlandirilmasi yönetim kurulu tarafindan kabul edilmis olup, bugünden itibaren kulübümüzün ismi Nazilli Belediye Spor Kulübü olarak anilacaktir. Ihtara istinaden itirazlar da kulübümüz tarafindan yasal yollardan devam edecektir. Kamuoyuna ilan ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA