Demet Akalin, Kocaelispor'un Yönetimine Girmek Istedi

Kocaelispor’un kutlamalarina katilamadigi için duydugu üzüntüyü dile getiren ünlü sanatçi Demet Akalin’i, kulübün kadin baskan adayi Evrim Kirmizitas Basaran, “Seneye ben sampiyon yaptigimda gelirsin” sözleriyle teselli etti. Akalin, ayrica yönetime de girmek istedi.

Hafta sonu olagan seçimli mali genel kurul yapacak olan Kocaelispor’un sürpriz baskan adayi Evrim Kirmizitas Basaran’in yönetim kurulu baskani oldugu firmasinin kutlama gecesinde ünlü sanatçi Demet Akalin ile aralarinda ilginç diyaloglar yasandi. Nefise Karatay’in sunuculuk yaptigi, Canan Enderson ve Ahmet Serif Izgören gibi taninmis isimlerin de katildigi gecede Kocaelili Demet Akalin, konser vermek için sahneye çikti. Kocaelispor camiasinin taninmis isimlerinden Mehmet Açik, üzerinde ünlü sanatçisinin isminin yazili oldugu 41 numarali Kocaelispor formasi hediye etti. Kocaelispor’un sampiyonluk kutlamalarina katilamadigi için üzüntüsünü dile getiren Akalin, “Sampiyonluk kutlamalarina katilamadim, Avustralya’daydim. Yoksa gelmez miydim?” dedi.

Organizasyonun ev sahibi Evrim Kirmizitas Basaran ise araya girerek, “Ben Kocaelispor’un baskan adayiyim. Seneye takimi ben sampiyon yapacagim. Ona gelirsin” ifadelerini kullandi. Bunun üzerine Akalin, “Beni de yönetime alsana” diye konustu.

Kaynak: İHA