Darica'da Çocuklar Yaz Spor Okullarinda Eglenecek

Darica Belediyesi tarafindan 7-14 yas arasi çocuklara yönelik düzenlenen ücretsiz yaz spor okulu için kayitlar devam ediyor.

Darica Belediyesi, çocuk ve gençlerin yaz tatilini saglikli ve verimli degerlendirmeleri için her yil oldugu gibi bu yil da ücretsiz yaz spor okullari açiyor. Darica Belediyesi Spor Okullari’na katilacak çocuklar gün boyu farkli aktivitelerle verimli bir dönem geçirecek. 7-14 yas arasi çocuklara yönelik futbol, voleybol, basketbol, jimnastik, eglenceli atletizm, tekvando, halk oyunlari ve okçuluk olmak üzere 8 farkli bransta düzenlenecek spor okullarina kayit yaptirmak isteyenler Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü ile Nenehatun Ahmet Çalik Spor Kompleksi ve Sehit Ögretmen Senay Aybüke Yalçin Kadin ve Çocuk Spor Merkezi’ne basvurabilecekler.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, çocuk ve gençleri sporda gelistirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Gelecegimizin teminati gençlerimizin sporla yaz tatillerini daha verimli geçirmelerine katki sunmak amaciyla 8 farkli bransta spor okulu düzenliyoruz. Spora ilgi duyan ve yaz tatillerini hem eglenerek hem de ögrenerek geçirmek isteyen herkesi davet ediyoruz. Spor sehri Darica anlayisimizla 7’den 70’e herkesin spor yapmasi için çalismalarimizi sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA