Arda Turan Açiklamasi 'Insallah Bodrum'da Kazanan Taraf Olup, Finale Kalmak Istiyoruz'

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Bodrumspor galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Insallah Bodrum’da kazanan taraf olup, finale kalmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur ilk maçinda Eyüpspor evinde mücadele ettigi Bodrumspor’u 1-0 maglup etti. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, "Bu sicakta Bodrum’da 1-0 çok avantaj sayilmaz. Futbolu dogru oynamazsan görüyorsunuz nerelerden nelere. Önemli olan her anini, her saniyesi dogru oynamak. Oyuncularim, 120 dakika Sakarya’da o seyircinin önünde çok muhtesem bir mücadele ettiler. Yas ortalamamiz maalesef yüksek. Ona ragmen bugün de muhtesem mücadele ettiler. Bugün rotasyon yaptik. Aslinda rotasyon yapmadik, bir takim halinde oynamaya çalisiyoruz. Onlar da muhtesem oynadilar. Bugün tekrardan aile oldugumuzu düsünüyorum. Eyüpspor için bugün çok önemli bir gündü. Insallah Bodrum’da kazanan taraf olup, finale kalmak istiyoruz. Istegimiz bu" diye konustu.



"Bize yasattiklarindan dolayi çok tesekkür ederiz"

Spor Toto Süper Lig’de sampiyon olan Galatasaray’i tebrik eden Turan, "Dursun baskan nezdinde, Erden Agabey nezdinde, Okan agabeyle bütün takimi tebrik ediyorum. Galatasaray benim evim, yuvam, kalbimin gerçek sahibi. O yüzden dün aksam çok sevindim. Bize yasattiklarindan dolayi da çok tesekkür ederiz. Insallah en büyük hedefimiz lige çikmak ama gün gün gidiyoruz. Bizim Bodrum’da maalesef 16.00’da, sicakta çok önemli bir sinavimiz var. Bir önce dinlenip, en iyi sartlarda hazirlanip, Bodrumspor’u elemek istiyoruz. Karsimizda hem Ismet agabey degerli bir büyügüm, çok da degerli kardeslerim var. Çok da iyi futbol oynuyorlar, çok da iyi mücadele ediyorlar. Güzel bir maç olacak. Umarim ülke futboluna adina herkese güzel bir seyir izlettiririz" seklinde konustu.



"Gelen herkes seref ve onur konugumuzdur"

Taraftarlarla ilgili de konusan Arda Turan, "Destek önce bana degil, oyuncularimin Sakarya’da gösterdigi muhtesem oyuna diye düsünüyorum. Sonrasinda sevgili baskanimiz Murat Özkaya, Galatasaray için de, ülke için de çok çok kiymetli bir isim. Fatih Kulaksiz kardesim de öyle. Biz de burada önemli bir spor figürüyüz. Hep beraber Eyüp Sultan ailesine, Bodrumspor ailesine güzel bir maç izlemeye geldiklerini düsünüyorum. Gelen herkes seref ve onur konugumuzdur. Çok mutlu olduk. Türk futbolu için çok güzel seyler. Insallah Bodrum’da da güzel bir atmosferde, keyifli bir maç izlemek istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA