Kahramanmaras'ta Galatasaray Taraftarlari Sampiyonlugu Coskuyla Kutladi

Galatasaray’in sampiyonlugunu ilan etmesinin ardindan Kahramanmaras’ta sari-kirmizili taraftarlar, sampiyonlugu coskuyla kutladi.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-1 maglup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala sampiyonlugunu ilan etti. Deprem bölgesi Kahramanmaras’ta da sari-kirmizili takima gönül veren binlerce taraftar, sehir sokaklarina akin ederek 23. sampiyonlugu doyasiya kutladi. Ellerinde Türk Bayragi ve Galatasaray bayragi alan taraftarlar, mesaleler yakip, tezahüratlar yapti ve araç konvoyu olusturdu.

Can isimli bir vatandas, “Türk takimlarinin hepsine basarilar diliyoruz. Bir Galatasarayli olarak sampiyonlugu yasadik, kutlamalar da güzel ama yerinde ve zamaninda güzel. Bir deprem yasadik hepimiz bir seyler kaybettik. Her sey tadinda güzel, ben sampiyon olan takimi kutluyorum” dedi.

Zafer Kenger de, “Galatasaray’in 23. sampiyonlugu bütün Galatasarayli taraftarlara hayirli olsun. Bu sampiyonlugu bugün oglum ile kutluyorum. Zor bir sezondu ve sonunda basarili olduk, ligi sampiyon bitirmeyi garantiledik. Ayni zamanda takimimizin golcüsü Icardi’ye de ayri bir parantez açalim, bu sezon çok farkli oynadi ve bizi sampiyonluga ulastiran en önemli futbolcular arasinda yer aldi” diye konustu.

Kaynak: İHA