Erzurumspor FK'da Kongre Karari

TFF 1. Lig’de son haftada aldigi galibiyet ile ligde kalmayi basaran Erzurumspor FK’da kongre karari alindi.

Ligde transfer yasagi nedeniyle zor bir sezon geçiren Erzurumspor FK’da yeni sezon öncesi 15 Haziran tarihinde genel kurula gitme karari alindigi açiklandi.

Erzurumspor Baskani Ahmet Dal beraberinde yönetim kurulu üyeleri oldugu halde düzenledigi basin toplantisinda sezon degerlendirmesi yapti, kulübün mevcut mali durumunu aktardi ve yönetim olarak genel kurul karari aldiklarini açikladi.

Transfer yasagina engel 90 milyon TL borcun yani sira 60 milyon tutarinda genel borç bulundugunu dile getiren Baskan Dal, total olarak kulübün 150 milyon TL borcu bulundugunu açikladi.

Sezonun mali problemlerin yani sira, asrin felaketi deprem nedeniyle zor bir süreçten geçtigini anlatan Baskan Dal, yasanan bu olumsuzluklara ragmen ligde kaldiklari için mutlu olduklarini ancak Erzurumspor Futbol Kulübü’nün yerinin Süper Lig oldugunu dile getirdi.

Geçtigimiz yil alt yapidan 18 futbolcuyu A takima dahil ettiklerini söyleyen Baskan Ahmet Dal, zor bir sezonda büyük bir mücadele ortaya koyan teknik heyetten futbolcusuna, personeline varincaya kadar herkese tesekkür ettigini söyledi.

Kaynak: İHA