Eryaman Stadyumu'nda Sahne Sampiyon Galatasaray'in

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-1 maglup ederek ligin bitimine iki hafta kala 23. sampiyonlugunu ilan etti. Maçin bitis düdügüyle birlikte Eryaman Stadyumu, sari-kirmizili futbolcular ile taraftarlarin sevinç gösterisine sahne oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda lider Galatasaray, Eryaman Stadyumu’nda karsilastigi MKE Ankaragücü’nü 4-1 maglup etti. Sari-kirmizililar, bu skorun ardindan ligin tamamlanmasina iki hafta kala 23. kez mutlu sona ulasti. Maçin bitis düdügünün ardindan ise Eryaman Stadyumu bayram yerine döndü. Galatasarayli futbolcular, teknik ve yönetim ekibinden isimler sampiyonlugun ilk anlarini taraftarlari ile birlikte kutladi. Eryaman stadyumu sari-kirmizililarin sampiyonluk sevincine sahne oldu.

Galibiyetin mimari Icardi

Galatasaray’in bu sezon gol yükünü çeken Icardi, Ankaragücü filelerine de iki gol yollayarak galibiyetin mimari oldu. Arjantinli yildiz bu sezon toplam 21 gol atarken, Cimbom’a Ankara’da galibiyeti getiren diger goller ise Oliveira ile Baris Alper Yilmaz’dan geldi.

Baskentte bitime iki hafta kala sampiyon

Aslan, Ankaragücü galibiyetinin ardindan bitime iki hafta kala 3 sezonluk aradan sonra 23. kez mutlu sona ulasti. En yakin takipçisi Fenerbahçe’nin 5 puan önünde haftayi kapatan Galatasaray, bu sezon çiktigi 34 maçta 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 maglubiyet aldi. Okan Buruk’un ögrencileri bu maçlarda rakip filelere 77 gol atarken, kalesinde 27 gole engel olamadi.

Kaynak: İHA