Edirne'de Mesaleli Sampiyonluk Sevinci

Galatasaray’in, Süper Lig’in 36. haftasinda Ankaragücü’nü yenerek sampiyonlugu ilan etmesinin ardindan Edirne’de taraftarlar sampiyonlugu mesaleler yakarak kutladi.

Süper Lig’in 36. haftasinda Galatasaray Ankaragücü’nü 4-1 maglup etmesi ile birlikte sampiyonlugunu ilan etti. Ellerinde sari-kirmizi bayraklarla sampiyonlugu mesaleler yakarak kutlayan taraftarlar gönüllerince eglendi.

Maçin bitis düdügü ile birlikte Galatasaray taraftarlari Edirne’de büyük cosku yasadi. Trakya Üniversitesi Aysekadin Yerleskesi ve birçok noktada toplanan taraftarlar sampiyonlugu mesaleler yakarak kutladi. Araçlariyla trafige çikanlar ise uzun konvoylar olusturarak sari-kirmizi bayraklarla sehir turu yapti.

“5. yildiz mutlulugu”

2022- 2023 sampiyonlugunu ve 5. yildiz sevincini mesaleler yakarak büyük coskuyla kutlayan yüzlerce Edirneli, takimlarinin sampiyonluk sevinçlerini doyasiya yasadi. Galatasaray’in marslar esliginde takimlarinin sampiyonlugu kutlayan taraftarlar, araçlariyla da uzun konvoylar olusturarak trafigi kilitledi. Galatasaray’in sampiyonluk kutlamalarina çok sayida minik taraftar da aileleriyle birlikte katildi.

Kaynak: İHA