Kaybolduklari Sanilan Milli Raftingciler Korkuttu

Düzce’nin Cumayeri ilçesine Türkiye Rafting Sampiyonasi’na hazirlanmak için gelen ve antrenmani uzatinca kaybolduklari sanilan 4 kadin milli sporcu için ekipler seferber oldu. Kaybolduklari sanilan sporcular antrenman yaparken bulundu.

Düzce’nin Cumayeri ilçesi Melen Çayi’nda yarin gerçeklestirilecek olan Türkiye Rafting Sampiyonasi’na hazirlanan 4 kadin milli takim sporcusu kendilerinden haber alinamayinca endiseye sebep oldu. Melen Çayi’nda yarin gerçeklestirilecek sampiyonaya hazirlanan 4 milli takim sporcusu, parkuru bitirmelerine baraja dogru botlariyla devam ettiler. Uzun süre geçmesine ragmen sporcularin dönmediginden endiselenen sporcular önlem amaciyla AFAD, saglik ve güvenlik güçlerine haber verdi. Bot ve kara yoluyla sporculari arayan ekipler, milli sporculara ulasti.

"Arkadaslarimiz antrenmani uzatmislar"

Konuya iliskin açiklama yapan Türkiye Kano Federasyonu Rafting Genel Koordinatörü Gürkan Köse, "Yarin yapilacak Rafting Türkiye Sampiyonasi’nin ilk ayagini gerçeklestirmek için kulüplerimiz toplandi. Bugün saat 18.00’de milli sporculardan olusan 4 kadin takimimiz suya giriyor. Bu kadin milli takimimiz daha önce Melen Çayina girmedikleri için bitis noktasini geçip baraja kadar giriyorlar. Diger ekibimiz milli takimizin arkasindan gitti ve ulasti. Takimimizi herhangi bir olumsuzluk yasamadan aldilar. Biz önlem amaçli AFAD, saglik ve kolluk kuvvetlerine herhangi bir ihmal söz konusu olmamasi için haber vermistik. Allah’tan herhangi bir olumsuz bir durum olmadi, sadece arkadaslarimiz antrenmani uzatmislar" dedi.

Kaynak: İHA